Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: motorland.ru

Nejdražší džíny na světě! Třeba i za milion dolarů!

Jsou zkrátka super – ke všemu se hodí, jsou pohodlné a sexy. Některé seženete za tisícovku, některé za několik tisíc. A které džíny patří mezi ty nejdražší?

Modráky za 20 táců
Za úspěchem džín italského návrháře Roberta Cavalliho stojí známá tvář – herečka a zpěvačka Jennifer Lopez. Ta si totiž jeho „modráky“ oblíbila a pěkně zpropagovala.

Výsledek? Džíny od Cavalliho jsou teď v Hollywoodu módním šlágrem. Vzrůstající popularitě samozřejmě odpovídá i vzrůstající cena, která se pohybuje od 700 do 1200 dolarů za kus (přepočítáno na českou měnu to činí 13 000 až 22 200 korun).

Pro džíny od italského guru je typické, že jsou vyrobeny z exotické bavlny. Na tom, že Hollywood nosí kalhoty, které jsou šisované tak, jako kdyby byly polité bílým jogurtem, se nikdo nepozastavuje. No je to luxus – nekupte to!


Drahé a praktické
Džíny od Gucciho normálně seženete za 600 dolarů (asi 11 100 korun). To ovšem neplatí u exkluzivního kousku z roku 1998, který návrhář pojmenoval The Gucci Genius Jeans. Kalhoty s motivy květin stojí 3100 dolarů (asi 57 350 korun).

Výhodou prý je, že k nim můžete nosit různě barevné topy. Rozmanitá „květinová zahrádka“, kterou návrhář vymaloval na džínové nohavice, totiž hýří různými odstíny. To by v tom byl čert, abyste k nim doma nenašly adekvátní tričko!

Vytuněný luxus
Chcete, aby vám džíny perfektně sedly? Nechte si je ušít u značky APO. Firemní krejčí vás pěkně změří a ušije kalhoty přímo na míru. Cena za tento luxus? Jedny takové dobře padnoucí modráky vás přijdou na 1000 až 4000 dolarů (přepočítáno na naši měnu – 18 500 až 74 800 Kč).

Jako bonus ke svým V. I. P. kalhotám získáte exkluzivní knoflíček. Je jen na vás, jestli se budete chtít zapínat knoflíkem ze čtrnáctikarátového zlata, z platiny či „kovákem“ zdobeným diamanty. Ale pozor – myslete na to, že nezajištěný knoflík občas upadne, tak si ho nechte pořádně přišít!


Tygr a drak přijde pěkně draho
Tyhle pánské džíny mají svůj rukopis – je na nich vytepaný tygr a drak. Nejde však o obyčejné kresby na látce, ale o umělecké dílo, které je orámováno krystaly od značky Swarovski.

Není pochyb, že se v kalhotách Key Closet budete cítit jako nikdy nehasnoucí třpytka. Však si za to zaplatíte – 10 000 dolarů (což je 187 000 korun).


Glamour od bezdomovců
Na první pohled nejsou nic moc. Ovšem džíny značky Dussault vás přijde na pěkného čtvrt milionu dolarů, neboli 4 650 000 korun, což je cena prostornějšího bytu v Praze.

Říkáte si, proč je takový hadřík tak děsně drahý? Částečně je okrášlen zlatem a diamanty a takové detaily něco stojí. Vtipné však je, že výrobce popsal styl džín jako cosi, co nosí bezdomovci, ovšem v glamour balení.


Diamanty na zadku
Kalhoty od značky Secret Circus aby člověk střežil jako oko v hlavě. Proč? Stojí totiž šílených 1,3 milionu dolarů, což je přes 24 milionů korun).

Jejich unikátní kouzlo spočívá v patnácti diamantech, všitých do sedací části. Obáváme se ovšem, že posezení s nimi nebude moc pohodlné a bezstarostné.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 31