Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: New Yorker

Jarní trendy v duchu ženskosti

Jaro se nezadržitelně blíží. Jakmile roztaje poslední sníh a teploty se udrží nad nulou, je čas vyrazit na nákupy. Doplnění šatníku o trendy kousky by měla parádnice zvládnout každou sezónu.

Po čem se tedy letos poohlédnout?
Módní tvůrci se stále drží vysoce ženské linie. Modely překypují volánky, výstřihy, krátkými sukněmi, průsvitnými materiály a jemnými vzory. My se na tyto vychytávky podíváme trochu podrobněji.

Šaty s volánky i bez

Šaty budou letos na jaře hlavně krátké. Smůlu mají majitelky nožek, které nejsou zrovna výstavní. Musí se holt obrnit sebevědomím a ukázat světu, že i nedokonalost je krásná.

Šatičky shánějte plné volánů z jemných vlajících materiálů a nebojte se zabrousit i trochu do retra – styl šedesátek je stále v kurzu.

Méně romanticky založené dívky se nemusí pod metry volánů hroutit, pro ně návrháři připravili jednoduché bavlněné modely, které spíše připomínají větší trika. Šmrnc jim dodáte páskem či šátkem, který uvážete v pase a získáte tak sexy ženskou siluetu.


magazin.cz

Zvířecí vzory
Pamatujete na dobu, kdy byly zvířecí vzory brány s rezervou a když už si je někdo oblékl, byl podezírán v nejlepším případě za obsluhu kolotočů a střelnic?

Dnes je tomu naštěstí úplně jinak. Vzhledem k tomu, že se nosí prakticky cokoliv, tak i zvířecí vzory jsou vám k dispozici a určitě si je neodpírejte, jsou velmi slušivé.

Hippie styl
Hippie ve své původní podobě je už dávno pasé, ale jednotlivé prvky lze stále kombinovat se současnými trendy a výsledek stojí za to.

Za zmínku stojí třeba specifické vzory, které si určitě okamžitě vybaví vaše maminky či babičky. Dalšími kousky z éry květinových dětí, které se letos na jaře dostanou do našich šatníků, jsou haleny, šátky a šály nebo třeba pásky splétané z kůží…



Volány jsou v kurzu

Nejen volány, ale i výrazné nabírání, sámky, balonové rukávky apod. vás určitě v letošní sezóně zaujmou. Působí velice žensky, a pokud budete poctivě vybírat, tak seknou každé postavě.

Balonovými rukávky zakryjete silnější ruce, nabíraná sukně zase zamaskuje, že nemáte žádný zadek.


magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 15