Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Největší podprsenka: k dostání bude velikost L

Obdařené dámy se konečně dočkaly: k dostání bude podprsenka velikosti L.

Britská firma Bravissimo uvádí na trh největší podprsenku, která kdy byla v obchodech běžně k dostání. Velikost L odpovídá poprsí neuvěřitelné velikosti dvanáct.

Model Alana je zřejmě inspirován úspěchem podprsenky velikosti KK před dvěma lety. Ukázalo se, že i velikost jedenáct je mnohým ženám malá. Nová podprsenka je k dostání ve velikosti D až L v barvách černé, béžové, bílé a růžové.

magazin.cz

Prsa stále větší
„Mohlo by to znít trochu přehnaně, ale jen těžko lze docenit, nakolik může dobře padnoucí podprsenka zlepšit postavu, celkový vzhled i sebevědomí. Skoro osmdesát procent žen nosí podprsenku nesprávné velikosti. Náš výzkum ukázal, že přes čtyřicet procent žen v Británii by mělo nosit velikost D a větší – i když o tom samy nevědí. Máme za to, že průměrná velikost poprsí v Británii je 34E,“ řekl mluvčí společnosti Bravissimo.

Nové výzkumy ukazují, že velikost evropských poprsí roste jak se změnami v životním stylu a stravování, tak i s nárůstem nadváhy a obezity.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 31