Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kate Middleton / foto: icelebz.com

Inspirujte se stylem Kate Middletonové

Snoubenka prince Williama, následníka britského trůnu, jednoznačně udává směr v módních trendech. Někteří ji nazývají novou Dianou. Kate nezapírá inspiraci oblečením, jež nosila Williamova matka, ukazuje ale i vlastní originalitu.

Catherine Elizabeth „Kate“ Middletonová se narodila v roce 1982 v Berkshiru a v nyní je známá jako snoubenka prince Williama. Dne 16. listopadu 2010 bylo oznámeno zasnoubení Kate a Williama a svatba je naplánována na 29. dubna 2011.

Kate a William se seznámili na vysoké škole. William si poprvé Kate všiml, když předváděla šaty na módní přehlídce. Přestože se Kate nemůže pyšnit šlechtickým původem, je všeobecně respektována a její vystupování na veřejnosti schvaluje celá královská rodina včetně královny.

magazin.cz

Elegance na prvním místě
Kate je také mimořádně dobře hodnocena díky kladnému vztahu k módě a citu pro vkusné oblékání. Za to Kate vděčí zřejmě své pracovní zkušenosti, kdy po dokončení školy pracovala pro módní dům Jigsaw jako asistentka nákupčího.

Jaký je tolik obdivovaný styl snoubenky britského prince? Kate je vždy za každou cenu elegantní, přednost dává jednoduchým střihům, jejímu oblékání ale nechybí vtip a nápaditost. Jednoznačně se však drží hesla, že méně je více.

Inspiruje národ
Přestože se Kate musí oblékat poměrně konzervativně, aby vyhověla etiketě a vkusu královské rodiny, shlédly se v jejím stylu tisíce žen po celé Evropě. Jakmile se v médiích objeví její fotografie, už shánějí Britky jednotlivé kousky oblečení, které by alespoň přibližně připomínaly Katiny modely.

Slavnými se staly například jednoduché modré zásnubní šaty, ve kterých se Kate poprvé objevila na veřejnosti po zasnoubení s princem Williamem.

magazin.cz

V jednoduchosti je síla
Naprosto jednoduchý střih, splývavý materiál a nadčasová modrá barva. Právě tento kousek oblečení skvěle demonstruje styl Kate a fascinuje veřejnost. Naprostá jednoduchost ve spojení s křehkým půvabem této mladé ženy skutečně připomíná dědictví princezny Diany.

Aniž by se však Kate jakkoliv snažila křečovitě napodobovat slavnou matku svého nastávajícího, podařilo se jí skloubit elegantní prvky způsobem odpovídajícím moderním a současným stylům.

magazin.cz

Návrháři imitují
Také módní návrháři běžné konfekce se snaží nabídnout ženám v levnější a dostupnější variantě co nejdříve oblečení, v němž se Kate objevila. Jednoduše střižené tmavě modré šaty s dlouhými rukávy a vypracovaným pasem se staly hitem prakticky okamžitě.

magazin.cz
Není se však čemu divit. To, v čem se nakonec Kate objeví na veřejnosti, představuje pečlivě volený a dokonalý styling. Od Kate se neomylný vkus a skvělý výběr šatníku očekává a tlak jejího okolí ji naučil volit takové kousky oblečení, v nichž nejen splní požadavky na ni kladené, ale zároveň zaujme něčím výjimečným.

Není dokonalá

Stěžejní je mediální pozornost, která je hlavnímu britskému páru věnována. Kate se doposud nepodařilo být stranou zájmu médií. Cokoliv, v čem se od zveřejnění vztahu s princem Williamem objeví, je podrobeno náročné kritice.

Ani drobná módní faux-pas se jí ale nevyhnula. Řeč je například o téměř průsvitné sukni, která odhalila více, než by se od snoubenky následníka trůnu očekávalo.

Od prvních okamžiků ale Kate spolupracuje s předními britskými módními návrháři. Jednoznačné ale je, že dokonalé šaty nejsou to jediné, co veřejnost ohromuje. Můžete se  inspirovat šatníkem Kate, šarm a charisma však již musíte přidat vlastní.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 10