Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: New Yorker

Pánové, jste připraveni být sexy?

Také pánský šatník by se měl alespoň trochu řídit módními trendy. Už dávno neplatí, že správnému chlapovi nezáleží na tom, co má na sobě.

Dnešní muži vědí, že na zevnějšku záleží, že je nutné na své image pracovat, a také to tak činí. Samozřejmě že ne všichni, ale pokud mezi ně patříte, měli byste si přečíst následující řádky. Tentokrát se totiž mrkneme na jarní trendy v pánském šatníku.

Vrstvení stále v kurzu
Kombinace kousků oblečení, které spolu zdánlivě nemají nic společného, je náročná módní disciplína, které se ale může naučit téměř každý. Chce to jen mít trochu cit pro barvy, odhadnout vhodné vzory, aby spolu ladily, a nebát se experimentovat.

Letos na jaře zkombinujte například košili s límečkem s mikinou, které by neměla chybět kapuce, a přes to vše klidně oblékněte lehkou bundu. Jakmile vám bude teplo, není nic snadnějšího, než vrchní kousky oblečení svléci, a stále budete vypadat trendy.

magazin.cz

Odvážnější pánové mohou zkusit ozvláštnit jednoduché triko a džínové šortky oblekovou vestičkou. Dalšími jarními doplňky budou i šály z lehounkých mačkavých materiálů a slamáky s úzkou krempou.

magazin.cz

Zcela jednoduchou variantou vrstvení je kombinace trika a košile. Tričko by měl zdobit zajímavý potisk, a košile tím pádem musí zůstat rozepnutá. Na délce rukávů v tomto případě nezáleží.

magazin.cz

Ležérnost je sexy
Velmi sexy vypadá, když se muži oblečou jakoby ledabyle a zcela nahodile, nejlépe ve vintage stylu. Tento módní styl, kdy oblečení vypadá tak trochu obnošeně či poničeně, je horkým hitem už několik sezón. Zkuste třeba jednoduchou mikinu obléci k džínům – ty by ale měly být značně ošoupané či vyšisované, a když se sem tam objeví i nějaká ta dírka, nic se nestane.

magazin.cz

A co se vyšisování týče, nebojte se tohoto módního vylepšení třeba i na mikině či triku. Pokud bude oblečení z kvalitního čistého materiálu a vy použijete jemný parfém, tak vás nikdo nebude podezírat z vagabundství, naopak – zvláště módní znalkyně vás ocení!

magazin.cz

Vzory jednoduché i geometrické
Také v pánské módě hrají důležitou roli vzory, letos poletí hlavně proužky, a to nejlépe v barevné variantě černá a bílá. Zkuste také geometrické vzory, tolik oblíbené v osmdesátých letech.

magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 44