Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Miluše Bittnerová / foto: Korzo

Černé můry, nebo ženy vamp?

Pět krásek zdánlivě nic nespojuje, opak je ale pravdou. Společným rysem je tentokrát záliba v černé barvě. Které dámě elegantní barva pomohla k pěknému vzhledu, a které naopak ublížila a přidala pár let?

Kateřina Brožová
Hodnocení: 85 %

Černou Kateřina obléká minimálně, moc dobře si je vědoma, že tato barva může jejímu obličeji přidat několik let. Zajímavý top je ale posetý lesklými aplikacemi, které mu dodaly šmrnc a hereččiným očím lesk.

magazin.cz

Simona Krainová
Hodnocení: 90 %

Šťastná maminka díky svému několikatýdennímu synkovi Maxovi jen září! A tak se nebojí obléci do černé, která ale v jejím případě rozhodně není smuteční barvou, ba právě naopak.

Svetřík je navíc ozdoben zlatými kroužky, které vypadají velmi zajímavě. Obdivujeme také minimum make-upu, jež kupodivu osmatřicetileté modelce na kráse neubralo.

magazin.cz

Miluše Bittnerová
Hodnocení: 30 %

Ajaj... Miluška to tedy bohužel vůbec nevychytala. Její na první pohled levný model jí dobrou službu neudělal. Top z úpletu odhalil bílou (!) podprsenku, což je přehmat, který by si v dnešní době neměla dovolit žádná parádnice.

Džíny jsou zcela mimo mísu a k topu absolutně neladí. A aby toho nebylo málo, tak z ní přehnané líčení udělalo tak trochu Marfušku.

magazin.cz


Bára Štěpánová
Hodnocení: 60 %

Stará známá provokatérka prostě nebude nikdy fádní a obyčejná. Nestačí jí, že si vlasy barví nepřehlédnutelnou zrzavou barvou, musí mít i extravagantní účes a samozřejmě i oblečení si vybírá takové, aby se za ní každý otočil.

Černý kabát doplnila pashminou se zajímavým vzorem, a nebyla by to ona, aby tak trochu obyčejný model nevylepšila trhlou mašlí do vlasů.

magazin.cz

Helena Vondráčková
Hodnocení: 50 %

Jednu dobu se celebrity bály vylézt na ulici v pravých kožešinách a v oblečení z kůže. Ochránci zvířat byli neúprosní a nezdráhali se například drahý kožich znehodnotit barvou. V našich končinách k tak vyhroceným akcím nedošlo, přesto si ale dámy dávaly nějakou dobu pozor. To už ale dávno neplatí – kožichy jsou zpět a jejich majitelky je pyšně nosí.

Budiž, nebudeme nikomu sahat do svědomí, ale umělé kožešiny vypadají nádherně a rozhodně při jejich koupi neutratíte majlant a nikdo kvůli vaší parádě nezemřel. Helena si na pravý kožich vydělá a má věk na jeho nošení, tak ji nechme, ať si to užívá.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 12