Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock.com

Laky na nehty, které na jaře budou in!

Sice to venku moc nevypadá, ale jaro tu bude za chvilku. Proto není od věci se na něj pěkně připravit – i co se týče nehtových módních trendů.

Zkuste je, neprohloupíte...
Jasně, můžete si tisíckrát říkat, že vy máte svoje osvědčené odstíny laků, které už nechcete měnit. Ale pravda je taková, že nechat si ujít šanci vyzkoušet nejnovější jarní barvičky by byl doslova hřích. A tady je pětice hitů, které se letos ucházejí o vaši přízeň.

Světle modrá...
...jako jarní obloha. Přesně taková bude slušet vašim nehtům. Nejen, že jim dá šmrnc, ale barevně je probere z dlouhého zimního spánku.

A teď malé varování – sice se jedná o něžný odstín, ale dobře vypadá pouze na krátkých nehtech. Zkuste třeba Le Vernis Chanel Riva, odstín Soft Oceanic Blue.

magazin.cz

Růžová a broskvová nádhera
Je na vás, jakou z těchto barev zvolíte. Růžová je univerzální a může ji nosit téměř kdokoliv (zkuste třeba růžový lak Dior Nail Vernish, odstín Pink Boa).

Totéž se však nedá říci o broskvové, která sluší pouze opáleným nebo snědším typům žen. Pokud tedy zatoužíte po broskvových nehtících, nezbude vám nic jiného, než použít samoopalovací krém nebo naklusat do solárka.

magazin.cz


Ty jsi má, levandulová

Barva levandule v žádném případě není tuctová. Na nehtech vypadá skvěle a dodá jim šmrnc. Pokud hledáte vhodného kandidáta do vaší lakové výbavy, třeba to bude Estée Lauder, Pure Color Nail Lacquer, odstín Violet Diva.

magazin.cz

Perleťová šedá
S touhle šedou nebudete v žádném případě za šedou myšku! Jde totiž o jeden z hitů letošního jara. Chcete tip? Tak třeba M.A.C. Champale Nail Polish, odstín Very Important Platinum. Podobný lak pořídíte levněji například u značky Bourjois nebo Rimmel.

magazin.cz

Trendy „naháč“
V kurzu jsou opět přírodní tóny! Na nehtech sice nejsou hned na první pohled příliš patrné, ale dodají jim lesk a eleganci. Podobné odstíny najdete ve stálé nabídce třeba Miss Sporty.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 28