Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Petra Faltýnová / foto: Korzo

Živí se svým tělem!

Všech pět krásek v této patrole se živí svým tělem. Lépe řečeno – aby si vydělaly nějaké peníze, tak potřebují vypadat dobře. Holkám se to ale dost vymyká z ruky, a pohled na ně nutí člověka až k pláči.

Aneta Vignerová
Hodnocení: 70 %

Jedna z dlouhé řady Miss, která splývá s davem dalších dlouhonohých dívek. No i když... Aneta vlastně z řady lehce vyčnívá. Šušká se totiž o ní, že na titul nejkrásnější dívky roku není dost krásná – oči jí jdou lehce „šejdrem“ a uši odstávají, postavu má ale tip top.

Do černé a hnědé laděný model nemá chybu – kalhoty s nízkým rozkrokem a v tříčtvrteční délce odpovídají posledním trendům, lodičky s otevřenou špičkou jsou bezva, svetřík barevně ladí s luxusním šátkem.

Velkým přešlapem je špatně aplikovaný samoopalovací krém na nohách, hlavně v oblasti nártů tak vznikly nehezké skvrny. Škoda…

magazin.cz


Jitka Válková
Hodnocení: 30 %

Další majitelka titulu Miss, která je pranýřovaná za nedokonalou krásu, zvláště pak za „upíří“ zoubky. Jitka svůj handicap bohužel nedohání bezchybnou image, ba právě naopak.

Model oblečená/neoblečená je šílenou halucinací. Kolotočem zavánějící top sladila s legínami, ke kterým by se hodila spíše delší halena či svetr v délce alespoň pod zadek. Pásek je šílenost sama a s outfitem nemá nic společného, zrovna tak náušnice „zdobené“ jakýmsi peřím.

magazin.cz


Markéta Konvičková
Hodnocení: 10 %

Snaživá účastnice pěvecké soutěže, která se snaží konečně také jako zpěvačka prosadit, na sobě musí ještě hodně máknout.

Poloprůsvitná tunika zdobená jakousi šíleností na rameni je mega masakrem. Tento top by snad dělal ostudu i před dvaceti lety, kdy se podobné hadříky nosily. Lacině vyhlížející legíny, které doplňují nehezké, nohu zkracující kozačky, se snad nehodí ani na vynesení koše. Prostě a jednoduše, tohle se fakt nepovedlo!

magazin.cz

Petra Faltýnová
Hodnocení: 60 %

Majitelka absolutně bezchybného těla si na sebe zdánlivě může obléci cokoliv. Pozor, opravdu pouze zdánlivě!

Tyrkysové šaty ze splývavého materiálu nesedí postavě vysoké brunety. Tento model by se mnohem lépe vyjímal na plnější ženské postavě, která by mu dodala křivky. Kozačky jsou také pochybnou volbou, k modelům, které odhalují velkou část těla, většinou vypadají moc tvrdě.

magazin.cz


Vlaďka Erbová
Hodnocení: 80 %

Úporná snaha o barevný soulad topu a pleteného bolerka je na první pohled patrná, ale vyzněla zcela naprázdno. Lépe by vypadal svetřík v barvě černé, šedé nebo stříbrné – barevně by celý model sjednotil.

Luxusní kozačky a značkové džíny jsou fajn volbou, jejich výběrem se rozhodně nic nezkazí. Vlaďko, příště ale pozor na poklopec!

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 18