Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Takko

Spodní prádlo: Hitem jara bude modrá a malinová

Trendy ovládají i spodní prádlo. Jaké jsou pro letošní jaro?

Stejně jako se objevují nové trendy každou sezónu v našich šatnících, objevují se zákonitě i v prádelnících. Tedy alespoň by tak tomu mělo být. Sem tam doplnit šatník o nové kousky bychom určitě měly, u prádla je pravidelná obměna dvojnásobně důležitá.


Pro letošní jaro zapomeňte na podprsenku v černé nebo bílé – tyhle barvy jsou už nudné. Barevně vyřádit se totiž můžete i ve spodním prádle, tak proč to nezkusit. Nesnažte se ladit spodní prádlo s dalšími barvami outfitu – o to se pokoušejte, jen pokud prádlo necháte schválně vykukovat, i když ani v takovém případě to není nejnutnější. Kontrasty jsou trendy, takže zkombinujte třeba modrou podprsenku se zeleným topem, nebo lososovou s tyrkysovým tílkem.


Pokud tedy sháníte novou soupravičku, kterou byste oslnila svého milého, sáhněte po modré. Ale pozor, tentokrát nepůjde o jen tak ledajakou modrou, ale přímo o námořnickou modř, která je nesmrtelná, společně s bílou a akcenty červené připomene naprostou klasiku. Navíc sluší téměř každé pleti. S alabastrovou tvoří krásný kontrast, olivové dodá šmrnc hodný pravé Italky.


Podprsenky nebudou na jaře hladké, ale zdobené něžnou krajkou, ať už po celém košíčku, nebo jen formou drobných akcentů – nejlépe na horním okraji, který můžete nechat vykukovat z hlubokého výstřihu. Samozřejmě se nabízí i proužky, kdy modrou doplní jak jinak než bílá, případně červená.

Nezapomeňte s podprsenkou sladit i kalhotky. Alespoň při zvláštních příležitostech byste měla toto pravidlo dodržovat.


Pokud by vám námořnická modř náhodou nekápla do noty, máte samozřejmě možnost i jiné volby. Dalšími krásnými jarními barvičkami totiž budou něžná malinová a tmavá lososová. Nejlépe v kombinaci s bílou, černou a trochu netradičně také s hnědou. Prádlo v těchto barvách z vás udělá romantičku s notnou dávkou sexappealu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 7