Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: F&F Blue

Jaro se blíží a s ním přichází pravá Arizona Girl!

Pofrčí americký look!

Dalším trendem, který již brzy vtrhne do obchodů, je módní styl zvaný Arizona Girl. Módní hit je určen všem ženám a dívkám, které se již nemohou dočkat, až odloží kožichy, roláky, sněhule a vyrazí na první nespoutaný víkend letošního jara.

magazin.cz

Kolekce v tomto duchu přináší typický americký look, ke kterému neodmyslitelně patří džíny se zvýšeným pasem, kožené a semišové bundy, džíny v pánském stylu, džínové šortky, potištěná trička, ale také velmi ženské krajkové topy či romantické květinové šaty.


Pro pocit volnosti a lehkosti jsou vedle ležérních střihů také velmi důležité použité materiály. Převládá příjemná bavlna, sepraná džínovina, kůže, semiš, pro drobné detaily, které dodají šmrnc, poslouží anglická krajka, háčkování či jemný žerzej. Klíčovými barvami bude světle modrá, broskvová, jemně růžová a samozřejmě nechybí bílá a tělová.

magazin.cz

Arizona Girl je charakteristická hravostí a nápaditými detaily, jako jsou třásně, záplaty, háčkované a krajkové lemy či jemné květinkové potisky. Nejrůznější kombinace jsou tedy nasnadě, stačí jen hodit za hlavu všechny konvence a dát volný průchod fantazii. Kombinovat se dají všechny prvky stylu navzájem. Pohrajte si s outfitem a bude z vás hvězda.


Módní návrháři hledali při přípravě této kolekce inspiraci u zvučných jmen Gucci, Balmain, Elie Tahari nebo Dolce&Gabbana. Takže pokud neodoláte a sáhnete po kterémkoli kousku z této kolekce, úspěch je rozhodně zaručen. Arizona Girl potěší nejen milovníky „sedmdesátek“, ale určitě si v ní najdou zálibu i ženy, které se chtějí cítit dobře, být trendy, zkusit něco nového a zůstat přitom samy sebou.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 16