Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Boty na jaro jedině v sado-maso stylu!

Podpatek není nutností, dračice budete i v plochých balerínách, jen musíte mít na nohách ty správné.

Až vyrazíte po zimě na nákup nových botek, jděte jednoznačně jedním směrem – k regálu s ocvočkovanou obuví, nejlépe z kůže, a to buď v černé nebo šedé barvě. Podpatek není nutností, dračice budete i v plochých balerínách, jen musíte mít na nohách ty správné. A které to jsou?

Aby nohy netrpěly
Pokud nejste vyznavačkou vysokých podpatků a ani si nelibujete ve sportovní obuvi, sáhněte po balerínkách. Tyhle ploché botky inspirované baletními piškoty, které proslavila subtilní herečka Audrey Hepburn, se staly miláčky žen. Aby taky ne, jsou pohodlné, snadno se nazouvají, hodí se téměř ke všemu… Letos si pořiďte okovaný pár, který ozdobí hromada cvočků, flitrů nebo knoflíčků.

magazin.cz

Sportovní styl
Sportovní obuv nemusí být vždy jen bílá s podrážkou, která neponičí palubovku… Možná se vám budou více zamlouvat tenisky z kůže, notně poseté cvočky. Letošní modely mají grády, zdobí je nejen kovové aplikace, ale i přezky.

magazin.cz
magazin.cz

Kotníková paráda
Boty, které končí u kotníků, jsou neskutečně sexy. Vaše nohy v nich budou neodolatelné, krásně totiž vyniknou útlé kotníky. Pokud chcete něco extra, poohlédněte se po modelu zdobeném zipy nebo cvočky. Barvami jara budou černá a šedá. Šedá je úžasnou variantou k černé, je také elegantní, není nijak křiklavá a hodí se téměř ke všemu.

magazin.cz
 
magazin.cz


Jarní kozačky

Kozačky vhodné i do teplejšího počasí mohou vypadat všelijak. Například jako balerínky, ke kterým je „přidělaný“ jakýsi návlek. A když je ozdobí ještě pásky plné cvočků, tak neváhejte. Radikálněji vypadají kozačky ve „western stylu“, ozdobené pásem plným výrazných cvočků..

magazin.cz
 
magazin.cz

Na vysoké noze
Letošní boty na podpatku stojí opravdu za to! Měly by být na extra vysokém podpatku, a pokud nebudou plné cvočků, tak alespoň z lesklé kůže, která vypadá sexy. Odvážnější se mohou nazout do páskami posetých krasavic na ultra vysokém podpatku.

magazin.cz
 
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 32