Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Penélope Cruz / foto: Charles Vögele

Penélope Cruz si zase oblékne sexy šortky!

Herečka Penélope Cruz stojí za novou módní kolekcí.

Ano, je to tak! Herečka Penélope Cruz stojí totiž za novou módní kolekcí, ve které najdete i řadu šortek a bermud. Tu vytvořila se svou sestrou Mónicou.


Sestry na tvorbě kolekce aktivně pracovaly společně – Mónica Cruz, která vystudovala návrhářství, říká: „Já i Penélope jsme se účastnily celého procesu. Vybíraly jsme barvy, materiály, dohlížely na střihy. Trvalo dlouho, než jsme usoudily, že každý detail je perfektní... a nyní je to tady!“ Tato kolekce je již jejich druhou v pořadí pro značku Charles Vögele a španělské krásky začínají pomalu připravovat kolekci podzim/zima 2011.


Jarní kolekce se nese v duchu ženskosti a elegance. Pocítíte svěží závan v barvách i v materiálech. Neutrální šedou doplňují tělové barvy, jako je meruňková a další jemné tóny. Viskóza, žerzej a bavlna s příměsí hedvábí navodí pocit pohodlí. „Jsem ráda, že tato kolekce je cenově dostupná,“ říká dále Mónica Cruz. „Myslím si, že pěkné oblékání není o penězích. Každá žena by měla mít možnost nosit hezké, kvalitní oblečení za rozumnou cenu,“ dodává.


Se zmiňovaným hubnutím Penélope to ale nebude tak horké. Při nedávném předávání filmových cen všem vyrazila dech. Po červeném koberci se totiž prošla ve flitrových šatech, které kopírovaly její siluetu a odhalily tak, že už měsíc po porodu syna nemá nahoře snad ani přepytečný dekagram. O nějakých centimetrech navíc nemůže být ani řeč – alespoň co se týče oblasti pasu, dekolt měla totiž herečka dmoucí se plnými prsy. Na předávání Oscarů ji doprovázel manžel Javier Bardem.

magazin.cz

Kolekce jaro/léto 2011 Biaggini Violett navržená Penélope a Mónicou Cruz pro značku Charles Vögele bude oficiálně v prodeji od prvního jarního dne – 21. března 2011

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 7