Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Chcete být za dámu?

Platformy, pásky přes kotník, květinové prvky...

Obecně se dá říci, že trendy pro letošní jaro a léto navazují na ty loňské a modely obohacují o prvky ženskosti, jakými jsou podpatky, ozdoby nebo florální motivy, bez kterých se žádná milovnice bot tento rok neobejde.

magazin.cz

Platformy
Před pár lety se boty na vysoké platformě začaly pomalu vracet do módy, podle všeho ale právě letos zažijeme jejich comeback v plné síle. Výhodou těchto botek je, že opticky prodlužují nohy, působí neobyčejně žensky a přitom jsou oproti botám na klasických podpatcích mnohem pohodlnější. Je to ideální městská bota – působí žensky, hodí se k většině dámských outfitů, a užijete ji i na delší procházky po městě – třeba po nákupech i cestou z práce, nebo když si chcete užít příjemný letní večer.


Pásky přes kotník
Otevřená špička, mašle, pásky přes nárt, to všechno je letos málo! V každém módním botníku by měl být alespoň jeden pár elegantních bot s páskem přes kotník. Nejen, že pomáhá udržet nohu na svém místě, ale je především doplňkem, který skvěle oživí jinak obyčejné boty. Najdete ho na sandálech, balerínách i střevíčcích, všude působí neobvykle rafinovaně a žensky a nemůžete s ním šlápnout vedle.


Květinové prvky
Jaro a léto už tradičně sází na optimismus a pestrost, a to nejen barvami, ale i různými detaily. Motivy květů zaplavily snad všechny obuvní značky a letos se jim zkrátka nevyhnete. Je to často jen drobný detail, který však dokáže zázraky. Stačí výraznější květ na botách a z obyčejného oblečení se rázem stává originální a osobitý outfit.


Tento rok si na své přijde každá žena, ať už je milovnicí podpatků nebo pohodlí v podobě balerín a sandálků. Letošní trendy se totiž podepsaly na všech typech obuvi, takže je nemůžete minout!

Vytvořeno ve spolupráci s Romanem Puchalou, zástupcem značky CCC.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 8