Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Nový trend je tady: Zamaskujte se!

Módní styly se stále točí a vrací byť v pozměněné podobě, to je stará známá pravda. Trochu to vypadá, že vše už tady bylo a nic nového se nedá vymyslet. Stejně je tomu i s takzvaným army stylem.

Uniformami inspirovaný módní styl se objevuje v našich šatnících již několik sezón. Nejinak tomu bude i letos. Pokud tedy chcete být in, líbí se vám zelená barva a šik móda, poohlédněte se po kouscích v army stylu.

Barvy i vzory jako v armádě
Základem je již zmiňovaná zelená barva, která je doplněna béžovou, černou, hnědou. Zelená je pozitivní barvou a má nepřeberné množství odstínu, vybere si tedy každá. Letošním hitem bude ale hlavně khaki odstín, jenž je ale velmi univerzální. Odvážnější mohou sáhnout po kouscích přímo s maskáčovým vzorem, na trhu jsou k dispozici samozřejmě kalhoty, ale také šaty zdobené tímto nepřehlédnutelným vzorem.


Bundy do pasu a sáčka
Jarním hitem jsou již léta bundičky v délce do pasu. Ani vyznavačky army stylu nemusí být smutné, trendy svrchník vhodný do jejich šatníku v obchodech letos určitě objeví. A to buď v podobě jupky s dvěma řadami knoflíků stejně jako tomu bylo kdysi na uniformách, a nebo v podobě kožené bundičky, která je vhodným doplňkem k elegantnímu outfitu.


Šaty, ve kterých se dá i salutovat
K jaru patří teplé počasí a k němu samozřejmě šaty. I v army stylu si vyberete vhodný model. Například propínací šatovka zdobená výraznými knoflíky a prošíváním bude vypadat dobře v kombinaci s nízkou obuví i podpatky, záleží jen na vás. Pohodlné bavlněné šaty připomínající velké triko oceníte v horkém počasí, jsou vhodné klidně i na letní party u vody.


I na rande se můžete zamaskovat
Pokud netoužíte po romantice a maskáčový vzor je na vás už moc výrazný, oblečte se do capri kalhot, které doplňte třeba černým tílkem a koženými gladiátorkami, do ruky vezměte kabelku a la pytel a můžete vyrazit do školy, do práce a nebo klidně i na rande.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 8