Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

V létě poletí barvy, barvy a zase barvy

Konečně je tady konec módní šedi a pastelových barev, které byly charakteristické pro módu chladných měsíců. I když to tak v posledních dnech moc nevypadá, teplé počasí je za dveřmi.

Letní slunce si žádá jasné barvy a volnost v jejich kombinování. Užijte si tedy odložení tmavých svetrů a černých kozaček a obujte se do barev – a to doslova. Nové kolekce obuvi totiž přináší pestrou nabídku modelů mnoha stylů a barevných kombinací, které rozzáří jakýkoliv outfit.

Zapomeňte na nudu a šeď
Většina letních kolekcí známých výrobců a prodejců bot je nabitá pozitivní energií, kterou jim dodávají především jasné barvy, bez kterých se ani letos neobejdete. Kolekce rozkvetly velkolepými sytými barvami, jakými jsou modrá, červená, růžová i často opomíjená tyrkysová.

Typickými představitelkami barevné vlny jsou lodičky a střevíčky na vysokých podpatcích, které ze své nositelky okamžitě udělají svůdnou dámu. Při shopování pátrejte po lodičkách, které mají nejen vysoký podpatek, ale i zvýšenou podešev. Takto střižené boty nevypadají na noze tak subtilně a krásně vyváží proporce, zkrátka i silnější nožky v nich budou vypadat svůdně. Na své si ale přijdou i milovníci pohodlí. V obchodech naleznou mnoho bláznivých modelů balerínek v barvách, které přímo křičí: „Je tu léto!“.


Samozřejmě ale mezi desítkami modelů zákazníci najdou i stále módní béžovou a tradiční letní bílou, bez které se v šatníku pro horké dny nemůžeme obejít. Bílá je možná neutrální a tradiční, v kombinaci s výraznými barvami a motivy se ale představí ve zcela novém světle, jako osvěžující a originální prvek letních outfitů a nikoliv už jen jako nevýrazný doplněk.

Pásky budou vašim nohám slušet
Na scéně ale zůstává i hit oblíbený už v loňské sezoně – gladiátorky. Tentokrát je v letních kolekcích najdete nejen v typické hnědé a černé, ale i v dalších barvách, jakými je už zmiňovaná červená a modrá. Velkou část kolekce pak zabírají oblíbené casual sandálky s trendy uchycením přes kotník a mnoha doplňky a popruhy, které letos nesmí chybět žádné milovnici bot.


Vytvořeno ve spolupráci s Romanem Puchalou, zástupcem značky CC

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2