Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Noste potisky a šátky – nejlépe dohromady

Chcete-li, aby bylo na první pohled patrné, že se v módě vyznáte, sáhněte po jednoduché trendy kombinaci, kterou je triko a šátek. Jde o dva kousky, které ve svém šatníku má snad každá parádnice, tak šup do toho!

Základem tohoto outfitu je jednoznačně triko. Pozor, nejde ale o ledajaký top, ale o tričko zdobené potiskem. To je totiž naprosto nezbytný prvek, jenž prostě váš top musí mít. Potisky by měly být letos velké, nejlépe přes celý přední díl a pokud možno v podobě postavy či zvířete. Poohlédněte se po topu zajímavého střihu, nemusí jít nutně o klasický „trikostřih“, ale aspoň o prodlouženou fazónu a pokud budou triko zdobit i trendy volány, tak jen dobře, působí dívčím dojmem a rozhodně nevypadají nudně.


Schovejte krk, ale neškrťte se
Šátek by měl být z lehkého příjemného materiálu, aby vám bylo příjemné ho mít omotaný kolem krku. Zapomeňte ale na pevné ovinutí, šátek jen ledabyle jednou či dvakrát omotejte kolem krku a cípy nechte volně viset. Šátek by měl být každopádně zdobený třásněmi, a co se vzorů týče, tak vedou drobné kostky a květinové vzory, ale jednobarevný vám bude zase ladit se vším.


A s čím top a šátek nosit?
Dobře budou vypadat harémové kalhoty, které jsou i tuto sezónu horkým trendem. Nejvhodnější volbou budou ty ve tříčtvrteční délce, jenž se do teplého počasí skvěle hodí. Pokud budete přece jen v chladnějších dnech potřebovat zahřát, oblékněte delší propínací svetr z lehké úpletoviny. Můžete jej nechat volně rozepnutý, pokud pod ním budete mít objemnější top, a nebo zapnout na pár knoflíčků v případě trika na tělo.


Nohy obujte nejlépe do balerínek v jasných barvách, a nebo do pohodlných žabek a ani ty by neměly nudit. I v případě výběru bot na jaře a v létě dbejte na to, že letos letí barvy a to hlavně červená, růžová, tyrkysová, zelená a žlutá.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1