Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Eva Decastelo / foto: Korzo

Menzelová vypadá lacině, Decastelo uměle, jen Jákl Vítové to sluší

Vlasy by měly být pomyslnou třešinkou na dortu každého outfitu.

Bohužel ne vždy se účes podaří tak, aby zdobil, a občas svou majitelku spíše hyzdí. Nejinak je tomu i u těchto pěti dam, které mají společné to, že si vlasy o nějaký ten stupeň zesvětlují.

Monika Absolonová – 85 %
Monika je původně hodně tmavá bruneta. Svou přirozenou barvu vlasů už ale asi deset let nenosí a vlasy si nechává zesvětlovat. Drží se ale únosné hranice a nikdy to naštěstí s peroxidem nepřežene. Nic totiž nevypadá hůř, než odbarvená bruneta, které světlé vlasy nesluší… Moniku dělají zesvětlené vlasy mladší a zjemňují jí rysy v obličeji. A neodpustím si pochválit krásný luxusní pléd.

magazin.cz

Olga Menzelová – 10 %
Udělat tohle kadeřnice mně, tak neodejdu z kadeřnictví, dokud to nespraví a ještě bych jí nedala ani korunu! Tak odfláknutý melír jsem už dlouho neviděla… Mám pocit, že se i s lahvičkou peroxidu z drogerky a koupací čepicí s dírkami dají dělat mnohem lepší proužky! Tohle je fakt katastrofa a Olga tomu nasadila korunu tím, že si vlasy stáhla do culíku a upozornila tak na nejbolavější místo svého účesu. Tady pomůže jen návštěva prvotřídního salónu, kde zaměstnanci své práci rozumí a napraví tuhle šílenost.

magazin.cz

Romana Jákl Vítová – 99 %
Takto to má vypadat! Romana má perfektně zesvětlené vlasy jemným melírem a výsledkem je přirozeně působící účes. Chválím i k dokonalosti dotažené obočí, které je také obarvené, což v případě Romany znamená zesvětlené. Sofinka si vlásky zatím odbarvovat nemusí, jelikož zdědila blonďatou barvu po tatínkovi Petrovi, je to krásná malá princezna.

magazin.cz

Eva Decastelo – 30 %
Eva se světlejší barvou vlasů koketovala i v minulosti, ale zřejmě je nepoučitelná… Její původně téměř černé vlasy totiž vůbec nevypadají se světlým melírem dobře, respektive Evě to v nich nesluší. Působí uměle, navíc tato barva nesluší její barvě pleti a nehodí se k barvě očí a obočí. Prostě celé je to špatně, a já se přimlouvám k návratu k tmavým vlasům.

magazin.cz

Miluše Bittnerová – 50 %
Ajaj! Takhle to dopadne, když se barvíte samy a neumíte to. Monolit světlých vlasů, které dokonce začínají působit kvůli nesprávnému zacházení nezdravě (krepatění je již lehce patrné), se nosil kdysi v osmdesátých letech, kdy ale nebylo zbytí, prostě vylít si na hlavu litr peroxidu bylo moderní. Milušce bych doporučovala se poradit s odborníky a minimálně přestat nosit tento žlutý odstín vlasů.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 5