Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.ondademar.com

7 plavkových trendů na léto

Chcete být na pláži „in“? Pak byste měla znát plavkové trendy pro tuto sezónu. A tady jsou...

Ještě, než se začnete pídit po plavkách, mějte na paměti několik „poznávacích znaků“, kterými se vyznačují trendy pro tuto sezónu: Šňůrky – letos frčí plavky na zavazování. Asymetrie – při lovu jednodílných plavek pátrejte po těch, které se nosí jen na jedno rameno. Šperky – v kurzu jsou různé imitace drahých kamenů či jiné (a klidně i kovové) ozdoby na plavkách. A co se letos bude ještě na pláži nosit?

1. Bikiny proklatě nízko
Tyto bikiny letos proslavila zpěvačka Kim Kardashian, která se v nich nechala vyfotit. Výsledek? Všechny ženy chtějí vypadat stejně sexy jako ona. Pokud se i vy chcete pochlubit pěkným pozadím, jsou nízko posazené bokové bikiny právě pro vás.


2. Retro Glam
Retro letí! A vy si můžete vybrat hned ze tří trendů. Zaujmou vás jednodílné plavky s puntíky ve stylu 50. let? Nebo dáte přednost koupacímu úboru s nohavičkami podle „šedesátek“? Anebo? Co zkusit třeba dvoudílné plavky s vyšším pasem podle vzoru 70. let? Výběr je na vás. A abyste ho měla jednodušší, mrkněte pro inspiraci na webovky.


3. Zlaté odlesky
Plavky zlaté barvy? Proč ne. Letošní léto se bude celé blyštit – v kurzu jsou plavky různých metalických barev, jako je zlatá, bronzová, měděná. V takovém barevném odstínu budete za každých okolností vypadat luxusně.


4. Sexy monokiny
Pravda, v těchto plavkách se rovnoměrně neopálíte. Nicméně na pláži budete patřit mezi sexuální bohyně. Proč? Plavky s chytrými průstřihy nebo jen minimalisticky laděné, jako kompozice různých pásů látky, chytře upozorňují na vaši ženskou siluetu a zvýrazňují její detaily. Každopádně, pokud chcete nosit monokiny, musíte mít perfektní postavu. Průstřihy totiž špíčky jen zvýrazní.


5. Potisky ve stylu šelem
Grrrrrr... Staňte se šelmou. Alespoň pro tohle léto. Hitem jsou totiž plavky s potiskem kůže divokých šelem a hadů. Staňte se leopardem, tygrem, krokodýlem nebo nebezpečnou krajtou... A čeká vás prales obdivovatelů...


6. Veselé a hravé vzory
Kdo si hraje, nezlobí. Tohoto hesla se drželi i módní tvůrci plavek a jako jeden z trendů pro tuto sezónu, určili právě veselé vzory. Jde o různé bláznivé obrázky ovoce, květin, zvířat či geometrických útvarů. Zkrátka mít plavky je vlastně zábava!

 

7. Etno inspirace
Máte ráda přírodní národy? Tak to dokažte! Tuto sezónu se totiž budou nosit plavky s potiskem etno vzorů. Módní tvůrci hledali inspiraci u domorodců v Africe, Austrálii či Americe. Jejich malůvky údajně navozují atmosféru exotičnosti a dobrodružství.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 5