Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Gábina Partyšová / foto: Korzo

Filmové Vary: Kdo zářil a kdo se ztrapnil?

Účast na filmovém festivalu je náročná hlavně pro dámy. Pokud totiž naše celebrity chtějí zazářit, musí tomu bezpodmínečně přizpůsobit svůj šatník.

Společenské outfity nelze podcenit, vše musí být perfektní, trendy a slušivé a k tomu všemu neexistuje, aby se dotyčná objevila v jednom modelu na více akcích.

Andrea Verešová – 60 %
Andrea je v zimě ozdobou Špindlu, v létě zase nesmí s manželem chybět ve Varech. Je o ní známo, že si s sebou bere desítky modelů včetně bot a doplňků. Nic neponechává náhodě a je za každé situace dokonalá, i když zlí jazykové tvrdí, že její outfity občas zavání kolotočářstvím. V tomto případě bych jim dala za pravdu. Bílé střihově náročné šaty zdobené dvěma druhy krajek ve spodní části sukně, obrovskou mašlí v horní části Andrea doplnila ještě o nepřehlédnutelný náhrdelník, který k modelu naprosto nesedí. Je stylově zcela odjinud a je také moc velký a tak se nehezky krčí a nedrží přesně uprostřed těla, jak by měl.

magazin.cz


Gábina Partyšová – 50 %
Moderátorka si často půjčuje šaty těch nejzvučnějších návrhářských jmen a ani tyto nejsou výjimkou. Střih šatů je zajímavý, ale působí tak trochu jakoby se z nich Gábina měla každou chvíli vysvléci, jakoby těžký materiál stahoval korzet stále níž a níž. Navíc ani chaotické řasení sukně nevypadá hezky. Malé zlaté psaníčko s modelem ladí. Set blyštivých šperků bych vyměnila za černé kameny a mnohem výraznější, aby dekolt nepůsobil tak hole a trochu opticky vyvážil převahu materiálu ve spodní části.

magazin.cz


Jana Doleželová – 70 %
„Hodná holka“ českého modelingu, jak je často bulvárními novináři titulována, bývá ve Varech vždy celý týden a nevynechá jedinou společenskou akci. Zde si oblékla jasně bílou róbu zdobenou stuhou pod prsy, se kterou barevně sladila psaníčko, boty i lak na nehtech. Outfitu není vcelku moc co vytknout, snad jen, že šaty mohly být o něco delší a stuha pod prsy neměla být tak volná, měla hrudník více obepínat.

magazin.cz


Kateřina Mátlová – 30 %
Kateřina často využívá služeb stylisty Dušana Chrástka, který je i jejím dobrým přítelem. Při pohledu na tento outfit jsem ale trochu v rozpacích, Dušanovi buď došly nápady anebo se Katka oblékala sama a neměla svůj den. Ladit model do jedné barvy bývá ošidné, a pokud jde o černou tak velmi záleží na výběru jednotlivých kousků, které musí být bezpodmínečně ve stejném odstínu. Toto se tady vůbec nepovedlo, každý kousek je jinak černý, zřejmě vinou rozdílných materiálů. Výběr korzetu a kalhot ve stylu legín je vcelku v pořádku, katastrofální je zvolené obutí s dřevěným (?) podpatkem! Boty jsou absolutně mimo mísu, vyměnila bych je za páskové střevíčky.

magazin.cz


Klára Issová – 95 %
Klářina róba připomínající antické řízy skvěle ladí s jejím něžným typem. Absence šperků je v tomto případě na místě, zdobení šatů je dostatečné a není potřeba je ničím doplňovat. Tady stačila jen výrazná rtěnka v barvě modelu a nezbytné psaníčko v ruce.

magazin.cz


Taťána Kuchařová – 85 %
Táňa v poslední době jen září, jistě na tom má lví podíl její americký přítel. Krásná blondýnka je zastánkyní spíše sofistikovanější módy bez zbytečných pozlátek. Dobře padnoucí džíny, zajímavě řešený top a trendy boty jsou toho důkazem. Vše je tak, jak má být a nechybí ani trocha třpytu v podobě velkých kruhových náušnic.

magazin.cz


Lucie Králová – 60 %
Lucie je známá tím, že jí příroda v oblasti prsou nadělovala asi pětkrát více než jiným ženám a že se svými přednostmi ráda pochlubí v těsném oblečení. V tomto případě ohromná ňadra zuby nehty drží na svém místě vlastně jen tenká ramínka šatů, přičemž záda jsou téměř celá odhalená. Do drdolu stažené vlasy pohled od dekoltu v žádném případě neodvádí a tak je úkol splněn – nikdo se zřejmě Lucii do očí nedíval…

magazin.cz


Michaela Ochotská – 95 %
Na odpolední party zvolila Míša nádherný model. Černé šaty volnějšího střihu mají délku tak akorát a ani výstřih nic moc neodhaluje a tak mohou vyniknout moderátorčiny bezchybné nohy v úžasných střevíčkách na jehlách. Chválím také vhodně zvolený účes.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2