Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lucie Borhyová se synem Lucasem / foto: Korzo

Jak se oblékají VIP mámy?

Známé krásky dávají svým stylem jasně najevo, že už dávno neplatí pravidlo, kdy matka od rodiny musí být strhaná, nenamalovaná, tlustá a celý den v noční košili. Posuďte sami, jak to VIP mámám sluší.

Klára Medková – 80 %
Klára už je dokonce dvojnásobnou mámou, což jí ale nebrání být stále šik. Trendy rovně střižené džíny zkombinovala s bílým topem, se kterým barevně ladí balerínky. Šedé sáčko je nadčasové a slušivé, šátek kolem krku je in. Nepochválím jen volbu pásku a náušnice, které jsou stylově odjinud. Syn Radek je malý fešák.

magazin.cz


Lucie Borhyová – 90 %
Řekla bych, že Lucie v posledních měsících markantně zhubla. Svou štíhlou postavu tak může bez obav prodat i v minišatech kopírujících tělo. Modrá barva je její oblíbená, skvěle ladí s barvou vlasů a očí. Hnědé doplňky se trochu s modrou perou, ale chválím snahu o soulad – ladí podešev bot, pásek a kabelka. Lucasovi to v jeho značkové mikče moc sluší, aby také ne, když je celý po mámě.

magazin.cz
,


Markéta Divišová – 70 %
Markéta je po porodu teprve pár měsíců a na její postavě už není absolutně znát, že byla kdy těhotná. Může si tedy dovolit se celá obléci do bílé barvy, jež nejen, že přidává kila, ale často je i průsvitná a tak odhalí nedostatky postavy, například celulitidu. Markétě bych ale snahu být oblečená tón v tónu vytkla, neboť nažloutlé zbarvení kalhot neladí s křídově bílou tunikou. Malá Natálka je rozkošná holčička, která jednou bude stejná lamačka srdcí jako její maminka.

magazin.cz


Michaela Salačová – 85 %
Míša v těhotenství nabrala přes třicet kilo, chvíli jí trvalo, než je zase shodila, ale teď už je nadváha pryč a ona se opět může pochlubit štíhlou postavou. Na akci pro VIP rodiče a jejich děti oblékla zcela pohodlný outfit, který vypadá moc dobře, ale hlavně v něm může nahánět svého neposedného synka Olivera. Slim džíny, černobílý top a s ním ladící balerínky mají za jedna!

magazin.cz


Lucie Kvasnicová – 95 %
Lucie coby DJ pracovala a opět občas i pracuje v zahraničí a tak není divu, že přičichla i k tamní módě. Její šatník je plný nadčasových trendy kousků, které se k nám bohužel často vůbec nedostanou anebo až léta po jejich hlavní sezóně… Top zdobený pásky ozvláštnila výraznou broží. Podoba syna Michala je krásně namíchaná, po mamince má oči, po tatínkovi nos.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 4