Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Jestli na to máš, tak to ukaž!

Nebo si myslíte, že krátké šortky si může dovolit žena jakékoliv postavy?

Dejme tomu, že odhlédneme od nadměrných objemů spodní části těla, ale co nevzhledná celulitida, která napadá téměř osmdesát procent žen a ty s nadváhou snad všechny? Vadí vám pohled na odhalená dámská stehna pokrytá ďolíčky à la pomerančová kůra?

Tak či onak, nosit si vlastně může každý, co chce. Záleží jen na míře vkusu, odvahy a chuti vypátrat v obchodech šortky velikosti XXL. Je to fuška, ale jde to. Přinášíme vám několik tipů na letní hit, kterými kraťásky rozhodně jsou. A pokud bude i zbytek léta tak nešťastný jako byl jeho dosavadní průběh, tak si pod šortky oblečte silonky anebo legíny a zabijete tím hned dvě mouchy jednou ranou. Bude vám aspoň trochu tepleji a ještě tím zakryje nějaký ten nedostatek.

Zlatá střední cesta
Pokud se vám nechce se soukat do titěrných krátkých šortek, tak zkuste o něco delší variantu, která končí přesně v půlce stehen. Takto dlouhé kraťásky jsou mnohem milosrdnější k postavě, a přesto odkryjí dost, abyste se mohla cítit sexy.

magazin.cz

Šortky v pudrových barvách vypadají velmi elegantně. Slušet vám budou ve městě i na romantické noční procházce po pláži.

magazin.cz

Bílé zase můžete snadno zkombinovat s trendy námořnickým stylem. Oblečte si k nim pruhované tričko či tílko, na nohy obujte bílé tenisky či žabky a k tomu nasaďte na hlavu klobouk nejlépe s krátkou krempou v pánském stylu.

Sluší všem
Šortky v délce končící těsně nad koleny budou slušet téměř jakékoliv postavě. Samozřejmě ale záleží i na zbytku zvoleného oblečení. Pokud jste štíhlá, oblečte si k nim klidně upnuté tílko, jestliže máte nějaké to kilo navíc, zvolte k nim vhodnou delší tuniku, která střihem podpoří vaše ženské křivky a odvede pozornost od většího zadku.

magazin.cz

Romantické duše jistě sáhnou po kraťáskách zdobených mašlí z příjemně odlehčené džínoviny.

magazin.cz

Pakliže patříte se sportovněji založeným dívkám a nosíte spíše tenisky a trika, pořiďte si šortky, které jsou vylepšené o pár dírek a vyšisování. Budete se v nich cítit dobře a nebude to taková nuda, jako když si oblečete staré ustřižené džíny.

Jako Lara Croft
A teď i něco pro ženy, co chtějí ukázat nohy téměř v celé jejich kráse. V takovém případě se ale i přesto vyvarujte ultrakrátkým kouskům, které končí jen pár milimetrů pod zadkem a někdy i nad ním. V nich byste vypadala lacině a vulgárně, někdy je dobré si nechat nějaké to tajemství jen pro partnera.

magazin.cz

Angelina Jolie v roli Lary Croft nosila podobný kousek oblečení. Vy si nemusíte pořizovat nůž ani pás s náboji, bohatě budou stačit obout gladiátorky a obléknout třeba bílou košili s krátkým rukávem a přidat velké kruhové náušnice.

magazin.cz

Džínové šortky jsou klasika a jsou také rozhodně praktičtější než minisukně, která při neopatrném pohybu odhalí někdy až zbytečně moc.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3