Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

V čem budete k sežrání? V černé!

I když podle kalendáře je léto právě na vrcholu, tak podle teploměru to vypadá, jako by tu už byl podzim. Nebude tedy na škodu si lehce představit trendy, které se budou nosit nadcházející sezonu.

Jednoznačným hitem bude černá barva. Tato nekorunovaná královna barev tu je od nepaměti. Někdy je vzývána, jindy zase zatracována, nikdy ale nenechává nikoho chladným. Jedna civilizace ji považuje za barvu smutku, jiná jí zase přisuzuje magickou moc. Černá je elegantní barvou, která má kouzelnou moc vytvořit z outfitu téměř umělecké dílo. Musí se s ní ale opatrně, rozhodně by se s ní nemělo zbytečně hýřit, ale také je škoda se jí programově vyhýbat.

Šaty a sukně
Jednoduchými černými šaty rozhodně nic nezkazíte. Módní znalci rádi zdůrazňují, že takzvané malé černé by neměly chybět v šatníku žádné ženy. Proč je tedy neposlechnout? Zkuste se poohlédnout po modelu, který je praktický střihem i materiálem. Střih těchto šatů je velmi konzervativní, hodí se tak na pracovní schůzku, odpolední party i na pohřeb.


Sukně tulipánového střihu vytváří velmi krásnou ženskou siluetu. Nemusí se jí vzdávat ani majitelky většího pozadí, jelikož ho hezky obejme a ještě při tom upozorní na útlý pas. Kapsy jsou velkým hitem, modelu dodávají elegantní šmrnc.

Elegance nadevše
Jelikož se traduje, že černá barva opticky zužuje, nemusíte se obávat oblečení z lesklého materiálu, který zase na druhou stranu spíše rozšiřuje. Top se zdobným nabíráním bude vypadat dobře se sukní i s džíny.


Rolák nemusí být rozhodně jen nudné stokrát okoukané cosi. Zkuste se popídit po kousku ze zajímavého splývavého materiálu a třeba s lehce rozšířenými prodlouženými rukávy.

Ani teplo ani zima
Na pověstné nevypočitatelné podzimní počasí je potřeba se připravit. Vesta ve stylu rockerského křiváku by mohla být super kouskem ve vašem šatníku. Velmi hezky bude vypadat společně s elegantním oblečením, kterému dodá pikantní nádech.


I sportovně laděné oblečení může být v černé. Bunda s náplety a světlými rukávy je vtipný retro kousek. Oblékejte ji s teniskami a džíny.

Zahřejte se
Jestliže nás opět čeká chladný podzim, bude nutné si pořídit teplejší svrchník. Nejlépe uděláte, když se poohlédnete po kabátu v délce ke kolenům. Klasický „flaušák“ se vám ve skříni rozhodně neztratí.


Dámičkám to bude slušet v kabátu z imitace kůže a kožešiny. Projmutí v pase vytvaruje sexy postavu.

magazin.cz
A nesmíme zapomenout ani na hlavu, i ta si zaslouží být v teple a také dobře vypadat. Klobouček ve stylu jezdecké helmy se bude k černému outfitu skvěle hodit.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2