Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Gabriela Partyšová a Eva Decastelo / foto: Korzo

Partyšová je kost a kůže, Decastelo má ošklivá kolena

Tentokrát se podíváme na zoubek pěti dámám, které spojuje jedno – všechny nějakým způsobem přičichly k moderování. Pracovní výkony ale hodnotit nebudeme, nás zajímá, jak se umí obléknout.

Gabriela Partyšová – 60 %
Gábina si vedle moderování zkusila i zpěv. Jako zpěvačka se zatím moc nechytá a tak hlavně pobíhá s mikrofonem po večírcích a zjišťuje, co dělají její VIP známí. Je známá svými večerními róbami, které jí buď movitý manžel Pepa pořizuje anebo je má z luxusních salonů na akce půjčené. Její „civilní“ oblečení občas není tak famózní a tak trochu postrádá jiskru, ostatně jako se tomu stalo na této fotografii. Celý outfit je laděný do modré, jednobarevný monolit měl být něčím rozbitý – červeným šátkem, výraznými zlatými šperky… Takto je to nuda, které nedodají šťávu ani ženské křivky, které jednoduše nejsou, někam zmizely. Gábina zřejmě na dovolené na Floridě poctivě makala a skoro nic nejedla.

magazin.cz

Eva Decastelo – 50 %
Je chvályhodné, že už dvojnásobná maminka nezanevřela na módu a ráda se i přes náročnou péči o dvě malé děti strojí. Ovšem, měla by pamatovat na to, že i tady platí: všeho s mírou. Minišaty přepásané koženým pásem bohužel její postavě neprospívají, respektive odhalují masitá kolena, která nevypadají dobře. Přitom by stačilo mít sukni o patnáct čísel delší a výsledek by byl mnohem pohlednější. Zastavím se ještě u Eviných zesvětlených vlasů – nesluší jí, jde o marný pokus, který je zcela mimo, vypadá naprosto uměle, nepřirozeně.

magazin.cz

Hanka Kynychová – 80 %
I Hanka občas nepohrdne nabídkou odmoderovat kdejakou akci. Proč ne, je profík a navíc vypadá sakra dobře. Tady předvádí, že umí vyměnit tepláky a tenisky za elegantní outfit. Halenka má zajímavě řešené zapínání, které vytváří dojem límce. Kalhoty padnou na první pohled jako ulité. Pásek ladí s kabelkou, která ale hlavně svou velikostí neladí s modelem, měla být subtilnější a bez zbytečností typu zipy a pásky.

magazin.cz

Romana Jákl Vítová – 70 %
Příjemně barevný model složený se žlutého topu, hnědých kalhot a šedých doplňků Romaně sluší. Kaňkou na kráse je ale nekvalitní materiál trika, které tak vypadá velmi lacině – látka je řídká, krabatí se a mám ten dojem, že po pár vypráních triko zcela ztratí svůj tvar. Kalhoty dole stažené do gumy štíhlým nohám sluší, kabelka a boty mají za jedna.

magazin.cz

Zuzana Belohorcová – 90 %
Bílá tunika je dobrým kouskem šatníku, který je praktický – barevně i střihem a navíc dobře vypadá. Zuzana si k topu oblékla kalhoty v malinové barvě a hnědé doplňky. Vše však spojila šátkem, na kterém se opakují zmíněné barvy. Model nemá chybu! Trochu v rozpacích jsem z účesu. Moderátorka má velmi málo vlasů, které jsou navíc dosti jemné. Polodlouhý účes tak vypadá neupraveně a zplihle. Já bych klidně doporučila krátký účes, který by Zuzaně jistojistě seknul.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2