Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.thesartoralist.com

Chcete netradiční kérku? Čtěte!

Nemá smysl tady plkat něco o tom, zda tetování módní je, nebo není, jestli je to hezké zdobení těla, nebo nesmyslné mrzačení kůže.

Tetování je fenomén, který tady je a pyšní se jím od teenagerů, přes matky na mateřských, muklů až po senilní babičky stále větší množství lidí.
Jestliže tedy patříte k těm, kteří přemýšlí nad kérkou, tak určitě přemýšlejte poctivě a neunáhlete se. Asi vám nemusíme popisovat, jak moc náročné je obrázek z kůže odstranit a ani to nezůstává beze stop. Důležité je také důkladně promyslet motiv. Zapomeňte na růže, delfínky, ostnaté dráty nebo srdíčka a hvězdičky, důležité je mít správný nápad a najít si taky zručného tatéra, který své práci opravdu rozumí. Následující fotografie vám ukážou, co teď letí ve Francii.

Inspirujte se!
Tahle mladá dáma se nebojí kontrastů, ruce má hustě barevně pokérované a přitom si libuje v ženské byť lehce strohé módě. Její zálibu v extravaganci ale potvrzuje z poloviny vyholený účes a také ponožky v sandálech.

magazin.cz

Tahle kráska si vyloženě libuje v minimalistické módě. Šedé šaty netradičního střihu doplnila o jednoduchou velkou kabelu a balerínky. No a nemůže chybět ani tetování v podobně umírněném provedení. Ač na ruce, zůstává povětšinou očím kolemjdoucích skryto.

magazin.cz

Podobné krásky v Čechách nepotkáváme, proč? Ale to je na jinou debatu, teď se věnujme jejích tetování. Slečna vlevo má úžasné tetování na nohách, slečnu vpravo zase zdobí super „rukávy“, kterým dává vyniknout ve značně vykrojeném tílku.

magazin.cz

Napadlo by vás nechat si vytetovat na nohu sovu a ještě k tomu barevně, ne? Tak tuto dámu ano a výsledek je úžasný.

magazin.cz

Tento pár si vykračoval přímo Paříží. Oba si libují v extravaganci a vzájemně se krásně doplňují. Ona si tělo zdobí téměř jen tetováním v podobě nápisů a dat, on má repertoár přece jen bohatší. Na slečně je zajímavý i výběr míst – kolem kolene anebo na zadní straně stehen si kérku nechá dát málokdo.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1