Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Dámy, tajné zbraně se vrací!

Ano, už zase budeme moci nepříjemné otrapy a případné násilníky nakopnout tam, kde jsou nejzranitelnější, a to díky módním tvůrcům, kteří nám k tomu opět „vymysleli“ vhodné obutí – střevíce s dlouhou a pěkně ostrou špičk

Samozřejmě jde o nadsázku, nikdo se nikam kopat nebude, to opravdu jen v těch nejnutnějších případech. Důležitější je, že se do módy opět vrací špičaté boty. Léta byly zatracované a na nohu si je vzaly buď absolutní módní analfabeti anebo kovbojové. Nosily se hlavně boty s půlkulatou špičkou či zcela kulatou a to vše na vyšší podrážce.

Luxusní módní značka Louis Vuitton ale na své přehlídce, kde byly k vidění modely pro sezonu jaro/léto 2012, předvedla, že v obouvání opět nastává revoluce. Můžeme tedy po čase z botníků zase vytáhnout staré dobré špičky anebo ještě lépe se v obchodech poohlédnout po novém obutí.

Co si obout na jaře?
Až tedy budete bloumat po nákupních střediscích, chtějte něco v tomto duchu: sexy nazouváky na deseticentimetrovém podpatku se vyznačují pastelovými barvami v dráždivé kombinaci s nesmrtelnou stříbrnou. Špičky jsou bezostyšně zdůrazněné vložením bílé kůže.

magazin.cz

Obuv i modely značky Louis Vuitton se pro následující sezonu vyznačují jasnou inspirací stylem bezstarostných šedesátých let. Vévodí mu již zmiňované pastelové barvy, kulaté výstřihy, límečky, kabátky s tříčtvrtečními rukávy, velké knoflíky, vyčesané účesy a výrazné líčení očí.

magazin.cz

Nazouváky od Vuittona jsou opravdu nádherné, škoda jen, že kvůli své ceně normálnímu smrtelníkovi povětšinou nedostupné.

magazin.cz

A jak na špičaté boty v praxi?
Tahle francouzská kráska se netradičních kombinací evidentně nebojí. K lahvově zeleným krajkovým šatům si oblékla blejzr se zvířecím potiskem a tomuto mišmaši se nezdráhala obout jasně modré lodičky do špičky. Tak co, budete ji následovat?

magazin.cz

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!