Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: CAPO

Ušanka k vám zimu nepustí!

Zima je už skoro tady a je tedy na čase se proti ní vyzbrojit. Kromě teplého oblečení nesmíme zapomínat ani na hřejivou pokrývku hlavy. Ne nadarmo se říká, že hlava musí být zakrytá, jinak tudy uniká teplo.

Letošní zimě vévodí kromě klasických pletených čepic a kulichů, které by měly být co nejnadýchanější a XXL velikosti, také kožešinové ušanky. Tato klasická pokrývka hlavy se letos objevuje v celokožešinové podobě, v látkové lemované kožešinou i třeba pletené a opět zdobené kožešinou.
Ušankám tuto zimu budou vévodit tlumené odstíny – hnědá, šedá, bílá, béžová, khaki a černá. Z výraznějších barev se potom objevují ušanky zelené, červené a modré.

Na trhu jsou k dostání jak ušanky z umělé kožešiny, tak čepice zdobené pravou kožešinou. Záleží tedy na vás, čemu dáte přednost. Každopádně platí, že pravé kožešiny se opět pomalinku vrací do našich šatníků. A to dokonce za tichého souhlasu ochránců zvířat, kteří dříve proti používání zvířecích kůží a kožešin v módním průmyslu hlasitě protestovali. Z čeho můžete vybírat?

Tato ušanka patří ke klasice. Uvnitř je celá z kožešiny, která se objevuje na přední části i jako lemování. „Uši“ se dají samozřejmě svázat k sobě, aby k vám zima už vůbec nemohla.

magazin.cz

Tato ušanka a la angorák určitě zaručí, že vám nejenže bude teplo, ale budete v davu nepřehlédnutelná a to se taky počítá.

magazin.cz

Celokožešinová ušanka z pravé kožešiny je luxusní záležitostí, ve které zazáříte nejen ve městě, ale rozhodně také třeba na horách. V takovém Špindlu by s ní určitě zaválela i Andrea Verešová.

magazin.cz

Trendy bílá ušanka/kulich bude na svazích také vypadat skvěle a její majitelka se s ní rozhodně neztratí.

magazin.cz

Pleteniny jsou letos super in. Pokud hledáte nový zimní svršek, tak se určitě mrkněte na svetr z kvalitní vlny, který vás krásně zahřeje. Pletené čepice se objevily v hledáčku módních znalkyň už loni, letos ale zažívají doslova boom. Pořiďte si pletenou čepici ve stylu homeless nebo pletený baret a neuděláte chybu, když zkusíte i pletenou ušanku zdobenou kožešinou.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1