Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Staňte se princeznou!

Nejprve nás čekají vánoční večírky, poté Štědrý večer a nakonec bujarý Silvestr. Blíží se také plesová sezóna. Abyste byla královnou vánočních party, musíte si obléci šaty, které jsou nejen krásné, ale hlavně vám budou slu

Blýskat se je povinnost
Šaty zdobené flitry jsou efektní zvláště pod umělým osvětlením, které jim dodá potřebný lesk. Jelikož jsou flitry už natolik nepřehlédnutelné, není nutné, aby i barva šatů byla výrazná. Spokojte se tedy klidně s obligátní černou a soustřeďte se spíše na střih.

Délka ke kolenům sluší většině postav a na společenské akce je vhodná. Tyto šaty mají zajímavě řešený výstřih, jenž zdobí pás posetý flitry. Rozšiřující se střih a délka ke kolenům lehce zakryjí mírné nedostatky postavy.

magazin.cz

Pakliže toužíte po šatech v délce ke kotníkům, zkuste asymetrický model kopírující ženskou siluetu. Rukáv na jedné straně a „ramínko“ pošité flitry na druhé vypadají zajímavě. K takovému modelu zvolte klidně i asymetrický účes nebo jen jednu hodně výraznou náušnici.

magazin.cz

Malé černé
Klasickými malými černými rozhodně nikdy nic nezkazíte. Můžete si je obléct na raut, do opery, do divadla, ale také na firemní večírek. Proto je fajn mít alespoň jedny ve skříni.

Model s živůtkem zdobeným peřím pochází z návrhářské dílny sester Penélope a Mónicy Cruzových. Šaty jsou krásně řešené, budou slušet drobnějším postavám, a když si k nim vlasy vyčešete a obujete střevíce na hodně vysokém podpatku, budete královnou večera.

magazin.cz

Asymetrie večírkům sluší. Šaty jsou zdánlivě jednoduché, ale ne nudné – aplikace z flitrů a odhalené rameno jim dodaly šťávu. Vy k nim zkuste obléci dlouhé černé rukavice a rudé střevíce.

magazin.cz


Antická paráda
I tato róba vznikla na základě návrhu sester Cruzových. Šaty inspirované antickou módou jsou jedním slovem nádherné. Žena, která si je oblékne, bude doslova bohyně. Model střihem vykouzlí ženskou siluetu, hluboký výstřih odhalí přednosti, šifónová aplikace zdobící jedno rameno dodává celku šmrnc a barva je třešinkou na dortu.

magazin.cz

Jestliže máte hezká ramena a ruce, určitě se nebojte takového střihu šatů, v něm totiž vaše přednosti skvěle vyniknou. Model má navíc vychytávku v podobě nařaseného předního dílu, opticky vám tak přidá nějaký ten cenťák v oblasti hrudníku a prsou. Opět zvolte vyčesaný účes, který nechá vyniknut odhaleným zádům.

magazin.cz


Lesk jako blesk
Opět šaty jednoduchého střihu, které ale zdobí dva pásy flitrů přes prsa a na spodním lemu. K těmto šatům oblečte klidně síťované punčochy a kotníčkové boty a la třicátá léta. Nebojte se ani výrazné ozdoby do vlasů. Teď jsou trendy bohatě zdobené čelenky.

magazin.cz

Model z lesklé látky připomínající satén je také velmi povedený. U takových šatů se můžete vyřádit v doplňcích, takže šup do nepřehlédnutelných bot na co nejvyšším podpatku, na ruku náramky a k nim sladěné náušnice.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1