Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Takhle krásné nohy budete chtít taky!

Vánoce jsou za dveřmi a s nimi i tradiční přejídání. Co si budeme povídat, většina z nás si po svátcích musí chtě nechtě povolit pásek minimálně o jednu dírku.

Vánoční dobroty jsou neodolatelným lákadlem, na které se někteří lidé těší celý rok a leckdy je to pro ně největší zážitek ze svátků. K lahůdkám se navíc při oslavách konce roku přidá i alkohol, který rozhodně není nekalorický a je vymalováno.

A samozřejmě se někdy i týdny přejídání mohou snadno projevit na postavách a to hlavně tak, když se dotyčná doslova rozežere a neví, kdy přestat. V březnu se pak chytne za hlavu a s hrůzou zjistí, že nedopne loňské oblečení a že pokud chce v létě vypadat v plavkách dobře, je potřeba začít makat.

Podívejte se na následující fotografie. Krasavice na nich se pyšní postavičkami bez chyb. Dámy si toho jsou plně vědomy a tak se podle toho i oblékají. Třeba vás inspirují a vy si letos místo plechu vanilkových rohlíčků, dáte jen pár na chuť a hned po svátcích vyrazíte do posilovny.

Nohy až do pasu
Tato blondýnka se rozhodně nezdráhá ukázat světu, že má super postavu. Respektive její nohy jsou výstavní a tak si bez obav může dovolit mini délky oblečení. Délku svých štíhlých nohou podtrhuje vysokými podpatky. Oceňujeme navíc nápaditou kombinaci pruhů a puntíků.

magazin.cz

Ani tato mladá žena nepatří k stydlivkám stojícím v koutě. K minišatům posetým flitry nazula lodičky na vysoké podešvi, a tedy i na vysokém podpatku, a tak své bezchybné nohy ještě lépe „prodala“. Za odvahu vyholit si hlavu a ještě tak vypadat žensky dostává bod navíc.

magazin.cz

Teď v zimním období letí barevné punčochy, takže pokud ještě žádné nevlastníte, tak si o ně napište Ježíškovi. Na jaře si ale určitě pořiďte vzorované punčochy a to nejlépe puntíkaté. Myslete ale u toho na to, že vzory sluší jen štíhlým a hezky tvarovaným nohám. Na silnější zbytečně upozorňují a křivým k rovnosti nepomohou.

magazin.cz

Pokud si chcete obléci zajímavé punčochy, legíny či kalhoty na tělo, pamatujte, že je vždy lepší mít nohy, u kterých je vidět, že vám na nich záleží. A když už máte nožky, které se vymykají standardu, a přesto se chcete oblékat nápaditě a nechce se vám pravidelně cvičit, tak si pořiďte kupu sebevědomí a dělejte si, co uznáte za vhodné.

magazin.cz

Bílá, jak známo, přidává kila či centimetry. Bílé punčochy odhalí sebemenší nedostatek postavy. Tahle dívka má nohy evidentně bez kazu. Silonky jí bohužel hyzdí uniklé očko.

magazin.cz

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!