Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Co si vzít na sebe na Silvestra?

Váháte, v čem vyrazit na poslední párty roku? Tady jsou tipy na „hadříky“, které frčí – zírejte a vybírejte.

Flitry všeho druhu
Na Silvestra se musíte pořádně blýsknout a v tom vám pomůžou právě flitry. Šaty s flitry vypadají luxusně a zároveň na sebe strhávají pozornost. V kurzu jsou flitry všech velikostí. Mezi odstíny vede námořnická modř, zlatá, černá, bílá, fialová, červená, krémová nebo smaragdově zelená. Pokud máte rádi extravaganci, můžete si dopřát flitrové šaty s různými vzory, na jedno ale pozor – střih by měl být jednoduchý, aby ve spojení s blyštivou parádou nepůsobil příliš přeplácaně.

magazin.cz

magazin.cz

Trocha asymetrie aneb Jedno ramínko stačí...
Pokud nemáte příliš bujné poprsí, můžete si dovolit jeden z hitů zimní sezóny – asymetricky střižený dekolt s jedním ramínkem. Tento typ šatů působí svůdně, ale v žádném případě ne lacině. Pokud máte pocit, že vám po zimních svátcích přibyl nějaký ten špíček kolem pasu nebo na stehnech, přizpůsobte tomu délku šatů. Zeštíhlující efekt mají, jak je známo, tmavší barvy, například černá nebo tmavě modrá. Ale pozornost od faldíků můžete přesměrovat také vhodným zdobením v oblasti dekoltu, nebo výraznějším šperkem, třeba náušnicemi.

magazin.cz

„Áčkové“ šaty pro všechny
Tento střih lahodí především ženám, které mají figuru ve tvaru „hrušky“ – tedy štíhlejší pas a větší boky či pozadí. Áčkový střih si mohou dovolit i boubelky. Ty se však musí mít na pozoru a vybírat si jemnější, splývavější materiály, které jsou v horní polovině těla nabrané, takže skvěle ukryjí i nějaké to kilo navíc. Naopak vypasovaný střih z tužší látky sluší výhradně štíhlým dívkám, které v áčkových šatech zdůrazní svou drobnou siluetu.

magazin.cz

Maxi šaty – maxi pohodlí
Na Silvestra to chce trochu volnosti, tak proč si nevzít šaty volnějšího střihu, které jsou pohodlné a zároveň sexy? Záleží jen na vás, jestli zvolíte jednobarevné šaty se zdobnějším dekoltem, nebo se oddáte trendu této sezóny a vyzkoušíte některý ze vzorů v retro stylu 70. let. Nicméně u maxi šatů platí – čím jsou „prostornější“, tím jsou více trendy.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2