Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Chystáte se nakupovat? Víme, co musíte mít!

Oproti nudné šedé zimě, kdy chodíme zahalené od hlavy až k patě, je jaro a léto hravé, můžeme nosit sukně, šaty, šortky, více si hrajeme s módou a můžeme ukázat konečně zase o něco více ze svého těla.

Chcete si svůj šatník obohatit novými kousky, ale nevíte, co v tomto slunném období letos letí? My ano! Od loňského roku zůstaly módní trendy víceméně stejné, ale to nevadí, přeci jsou zase něčím nové a hlavně, v módě je pořád něco nového.

 

magazin.cz

 

Různé nepřehlédnutelné odstíny barev, jako jasně růžová, oranžová, fosforově žlutá a jiné další ovládají veškeré módní kolekce na léto 2012. Každý outfit by měl mít alespoň tři výrazné barvy. Jestliže pro tento styl nejste dostatečně odvážné, kombinujte barevné věci se základními barvami, jako je černá, bílá nebo šedá. Pokud máte naopak odvahy na rozdávání, zkuste kombinace neonových barev – žlutá s modrou, oranžová se zelenou nebo růžová s modrou.

 

Ať máte zvířecí potisky ráda či ne, tak si jistě nejde nevšimnout, že divočina si vychutnává ještě stále svůj módní veleúspěch. Letos navíc dostaly tyto vzory úplně nový ráz, protože už je neuvidíte jen v přírodních barvách, ale letos frčí leopard v růžové nebo třeba žlutá zebra.

 

magazin.cz

 

Dalším neumírajícím trendem mezi vzory jsou květiny. Na oblečení teď můžeme vidět květy všech velikostí i barev. Díky vlivu retro stylu 70. let jsou dalším hitem i puntíky, námořnické proužky anebo nově také červenobílé kostičky.

 

Minulý rok frčely široké pásky s obrovskou sponou, které tvořily vosí pas. Letos to jsou naopak úzké pásky s nevýraznou sponou, které vám vytvoří novou siluetu. Můžeš jimi oživit jakýkoliv outfit.

 

magazin.cz

 

Není lepší období pro šaty, sukně a šortky, než právě léto. Pokud rády nosíte sukně, tak letos můžete zkusit nosit takzvané sukně v MAXI délce, a to z lehkých materiálů sahajících až na zem. Máte-li rády něco kratšího a chcete všem ukázat své krásné opálené nohy, zkuste extra krátké šortky, které se letos nosí opravdu krátké a s vyvýšeným pasem.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!