Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Vybíráte už dárky k Vánocům?

Nabízíme několik tipů, jak udělat radost blízkým, nebo alespoň sobě... Pokud nechcete nikomu nic kupovat, můžete si naopak dárek pro sebe u někoho objednat.

Klasické pásky jsou kožené a v zásadě jen ve dvou barvách – černé a hnědé. S tím, jak vzrůstá význam módního aspektu pásků, využívají současné moderní opasky téměř úplné spektrum barev tak, aby ladily nebo dokonce kontrastovaly s použitým oblečením. Populární jsou pásky v jasných, zářivých barvách, které díky svému barevnému kontrastu téměř dominují celkovému outfitu.

Tyler & Tyler je mladá anglická značka módních doplňků se sídlem v Birminghamu. Byla založena bratry Richardem a Jonathanem Tylerovými a její kolekce obsahuje klasické, stylové a velmi současné módní doplňky, které nabízejí perfektní a stylový akcent. Módní doplňky Tyler & Tyler jsou charakteristické klasickými kořeny, které jsou doplněné pozoruhodnou invencí tak, aby byly moderní a zároveň stylové. Klasické kořeny nezapřou svůj anglický původ a i tím přispívají k atraktivitě značky v dnešní době.

 

 

I opasky značky Tyler & Tyler vycházejí z této filozofie. Jsou vyrobené z proplétaných bavlněných vláken v široké barevné škále – od klasické černé, přes modrou či šedou až po zářivou červenou, žlutou či růžovou. Každý opasek má na obou koncích kožené zakončení, provedené v hnědé barvě, která i konvenčním barvám pásků dává šmrnc. Přezky jsou mosazné, obdélníkové, ve stříbrné barvě. Proplétané pásky značky Tyler & Tyler v širokém rozsahu barev jsou k dispozici v internetovém obchodě.

 

Dámský kašmírový rolák patří již od konce 50. let 20. století mezi klasickou a nadčasovou součást dámského šatníku. Klasickou barvou dámského roláčku je černá a bílá (obě byly oblíbenými právě Marilyn Monroe), ale dnes se kašmírové roláčky dodávají v širokém spektru barev a odstínů – přes šedou, modrou až po módní temně červenofialovou či lahvově zelenou. Populární je i slonová kost či světle šedá.

 

 

Dámský roláček je výrazem ženskosti, může být jak elegantní, tak i vyzývavý. Bílý nebo černý roláček se stal symbolem pro eleganci a výrazem opravdu dobrého vkusu. A proto by kvalitní kašmírový roláček neměl chybět v žádném dámském šatníku.

Britská značka N.PEAL vyrábí již více než 75 let ty nejkvalitnější kašmírové úplety. Kvalitě je podřízen celý výrobní proces – od výběru surové vlny, která pochází výhradně z oblasti vnitřní Číny, přes následné zpracování, které používá tradiční a prověřené postupy. Charakteristickými znaky pro výrobky značky N.PEAL jsou kvalita, nadčasový a přitom velmi moderní vzhled a široké spektrum nabídky pánských i dámských svetrů a úpletů.

 

Nové pánské svetry z podzimní kolekce vycházejí vstříc potřebám moderních mužů. Oblíbený a nejrozšířenější svetr s výstřihem do V je vyrobený z jednou skané příze a je tedy velmi lehký a jemný a zároveň i hřejivý, měkký a jemný na dotek. Kromě klasických barev (černá a temně modrá) jsou nově v nabídce tyto svetry i v moderní světle stříbrošedé, světle modré a temně fialovočervené barvě, která nese označení Persia.

 

 

K dispozici jsou tyto oblíbené svetry i v lahvově zelené či červené barvě. Některé z nových barev – zejména světle stříbrošedá a temně fialová Persia – jsou ideálními pro běžné dennodenní business nošení, perfektně doplňují klasický pánský oblek. Naproti tomu světle modrá či jasnější červená najdou své uplatnění zejména při volnočasových aktivitách či při sportu. Nové svetry, spolu s doplněním nabídky klasických modelů vytvářejí předpoklad, že v nabídce prémiových kašmírových svetrů prestižní značky N.PEAL si vybere ten svůj opravdu každý muž. Zároveň široká nabídka pánských kašmírových svetrů usnadňuje i výběr ženám, které hledají opravdu hodnotný, elegantní a spolehlivý dárek pro své blízké.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1