Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Zimní líčení nelaďte s oblečením, ale s vlasy

Barvy líčení pro letošní zimu nalaďte jemné a tlumené, ale hlavním módním trendem bude sjednocení barvy a střihu vlasů s nalíčením.

Novinkou sezóny je pořídit si líčidla přímo u kadeřníka. Tento trend k nám dorazil z francouzských salonů. Slavný pařížský kadeřník doporučuje sladit barvu a střih účesu s barvou líčidel. V těchto dnech si můžete už i u nás, ve značkových kadeřnictvích, hned na místě vyzkoušet, které barvy budou k vašemu typu ladit. Odpadá tak dlouhé hledání vhodných odstínů po obchodech.

Nicméně ideálního sladění můžete samozřejmě docílit i vy samy, stačí respektovat svůj typ. A držet se pravidla této zimy: při líčení ve tváři zvýrazněte jen jednu část - buď oči, nebo jen rty. Podmínkou, ať máte barvu vlasů jakoukoliv, je dokonalý make-up s jemnou tvářenkou.

 

Blondýna

K blondýnkám se hodí velmi přirozený make-up. Na pleť stačí použít podkladový make-up v béžovém odstínu a tváře lehce zdůraznit růžovou tvářenkou. Jestliže si pořídíte velkou ofinu, která zakrývá oči, zdůrazněte rty. Neznamená to ovšem, že musí být rudé. Letos se nosí tělové a růžové odstíny. Klidně stačí použít jen lesk na rty.

Pokud chcete být opravdu trendy, přestaňte si vytrhávat obočí do tenké linky. Letos letí široké, ale zároveň perfektně upravené obočí. Na úpravu použijte kartáček a zafixujte speciálním gelem.

magazin.cz

 

Bruneta

Na tmavovláskách s praktickým střapatým účesem a prostříhanou ofinou vyniknou především oči a dokonale upravené obočí. Černě nalíčené a prodloužené řasy prohloubí pohled a s šedými stíny vytvoříte módní kouřové nalíčení. Jemné třpytky na víčkách rozzáří oči, a proto se hodí i jako slavnostní. Klidně si vykreslete tmavou linku na spodní víčko a ke koutku oka opět naneste třpytky.

magazin.cz

 

Rusovláska

Zrzavé, nebo chcete-li rusé vlasy, jsou zářivé samy o sobě, a proto není výrazné líčení žádoucí. Vhodné jsou pro ně teplé odstíny stínů v hnědé nebo listově zelené. Letošním hitem jsou i hnědé odstíny rtěnek s jemným leskem, které k tomuto barevnému typu velmi ladí.

K účesu, který zakrývá oko a téměř polovinu obličeje, doporučujeme velmi světlý makeup a výrazné, světle hnědé obočí. Můžete jej vybarvit hnědou tužkou na obočí anebo také jen lehce přetřít hnědým stínem.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1