Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Zábavný design do ložnice

Zzzzzima. Není nic krásnějšího, než se zavrtat do peřin a dopřát si pár hodin „zimního spánku“. V některém povlečení se však usíná obzvláště sladce.

Se spícím „čtyřnožcem“ u nohou

Máte rádi zvířátka, ale ve vaší domácnosti nefiguruje žádný mazlivý chlupáč? Nezoufejte. Holandská firma Snurk, totiž myslela i na osamělé spáče toužící po zvířecí blízkosti a navrhla unikátní „peřinku“ s potiskem spící ovečky, psího nebo kočičího mazlíka. Cena  povlečení se pohybuje kolem 60 euro (něco kolem patnácti stovek plus poštovné a balné). Objednat si ho můžete zde. Bonus: Potisky zvířat jsou přetiskem fotek skutečných (spících) psů a koček, takže nejde o žádnou fikci.

magazin.cz

 

Krvavá hra

Pro zastánce zombie kultury tu máme skutečnou libůstku: povlečení pro dva Never Sleep Alone King Greyscale set. Sladké sny v záhrobním duchu vám určitě přivolá potisk rukou nebožtíků a obří krvavá skvrna na polštáři. Celý komplet si můžete objednat na webové adrese autorky návrhu Melissy Christie za cenu 150 dolarů (asi necelé tři tisíce plus poštovné a balné).

magazin.cz

 

Vaše „Big Mac Menu“

Jste v „mekáči“ jako doma? Tak proč byste si ve stejném (šťavnatém) duchu nezařídili i svou postel? Návrhář David Delfin vytvořil unikátní haburgerovou sadu povlečení s názvem Burger Duvet Cover. Povlaky na polštáře jsou inspirovány žemlí se sezamovými semínky. Přikrývka je jeden velký burger se zeleninou, majonézou, dvojitou porcí masa sraženou dvěma kousky žemle. Tuto lahůdku (která se bohužel nedá sníst, ale možná o to déle se z ní budete těšit) si můžete koupit zde. Cena za povlečení na dvojpostel a dva polštáře je 115 dolarů (tedy asi něco přes dva tisíce plus poštovné).

magazin.cz

 

Povlečení podle spoluspáče

Jste na kluky, nebo na holky? Ať už jste heterosexuál(ka) nebo patříte mezi homosexuální menšinu, jedno je jisté, existuje povlečení, který váš sexuální apetit spolehlivě podtrhne. O co jde? Ruský designér Vadim Chernyj stvořil povlečení na dvoupostel New Adam and Eve Collection, které zdobí různé varianty panáčků a panenek. Jeden typ je určený gayům, druhý lesbičkám a třetí těm, kteří mají slabost pro opačné pohlaví. Jde o designový kousek vysoké kvality a vy si ho můžete objednat v černobílé nebo červenobílé variantě za 299 dolarů (5800 korun plus poštovné).

magazin.cz

 

R. I. P. nanečisto

Říká se: Memento Mori, tedy pamatuj na smrt. Designér povlečení Street Revivel Flower Skull Comforter Set však na „paní s kosou“ pamatoval v trochu něžnějším duchu a motiv lebek okrášlil květinovými vzory. Pokud se nezaleknete, i vy si můžete pořídit designový výstřelek pro dva za cenu 50 dolarů (tedy necelou tisícovku).

magazin.cz

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!