Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Jak ušetřit za nákup elektroniky a spotřebičů? Víme jak!

Blíží se Vánoce a lidé se u příležitosti těchto svátků často obdarovávají elektronikou, menšími spotřebiči či jinými drobnostmi zakoupenými v elektru. Není se čemu divit, právě tyto dárky obvykle obdarovaní skutečně využijí.

Elektronickou hračkou potěšíte každého a fénem nebo kávovarem rozhodně neurazíte. Mnoho lidí teď tedy stojí před rozhodnutím, zda navštívit obchod s elektronikou a spotřebiči v kamenné podobě nebo objednat z pohodlí domova z e-shopu.

Proč je lepší objednávat z e-shopu

Každopádně proto, že to šetří čas. Předvánoční doba bývá dost hektická, a pokud nemáte obchod s elektronikou ve vašem městě, dojíždět někam by byla opravdu ztráta času. Když si objednáte zboží online, dovezou vám ho až domů, což se může obzvlášť hodit u větších a neskladných spotřebičů.

Chtít vidět produkt na vlastní oči je zrovna u elektroniky a spotřebičů docela zbytečné. Není potřeba zkoušet, zda vám fén sedí nebo jak vám tablet padne do ruky. Vše důležité uvidíte na fotografiích, v obchodě byste stejně nic jiného neudělali. Možná byste výrobek mohli zkusit zapnout, ale často to bývá řešené tak, že si prohlédnete jen vystavené zboží a prodají vám nový kus zabalený v krabici. Kdyby s ním něco nebylo v pořádku, zjistili byste to stejně až doma.

Dalším důvodem, proč je lepší objednávat online, jsou ceny. Je obecně známo, že internetové ceny jsou dost často nižší než ty v kamenných obchodech. A úplným unikátem je v tomto ohledu e-shop s elektronikou a spotřebiči Malvia.cz. Většinu výrobků nabízí za nejnižší cenu na internetu. Jak to dělá? To si vysvětlíme níže.

Filozofie dobrého obchodu

E-shop Malvia.cz patří mezi novější internetové obchody s elektronikou. Možná jste ho už někdy zahlédli a vzpomenete si, až uvidíte logo a web laděný do zelené a černé barvy. Každopádně jde o mladou společnost, která se snaží razit staré trendy - poctivost k zákazníkům, starost o zaměstnance a další benefity, na které se v dnešní době často zapomíná. Dbají na to, aby vždy dorželi stanovené ceny, časy dodání a vyřízení všech reklamací do 30 dnů podle zákona. Letos se přestěhovali z Prahy do Brna kvůli lepší dostupnosti, tímpádem rychlejší dopravě zboží zákazníkům. Určité procento příjmů věnují dětem a rodinám v hmotné nouzi a pomáhají také rodinám vlastních zaměstnanců. Aktuálně vyjednávají spolupráci se zařízeními starajícími se o malé děti.

Na co lákají zákazníky

Každá firma má svá lákadla, ovšem Malvia je dokonce dodržuje. A protože pro mnoho zákazníků je rozhodujícím faktorem při výběru, odkud nakoupí, cena, zaměřují se zaměstnanci Malvia primárně na ni.

Speciální cena: Sledujete často ceny výrobků na Heurece, abyste se podívali, kde nakoupíte nejlevněji? Tak přesně to dělají i zaměstnanci společnosti Malvia. Denně monitorují ceny více než 10 tisíc produktů a pak je nabídnou ještě levněji. Když se zaregistrujete a tím pádem se stanete parntery Malvia, u několika tisíc položek dostanete partnerskou cenu, která je až o čtvrtinu nižší. A kdyby se náhodou i potom stalo, že někde zboží objevíte levněji, stačí se ozvat a Malvia zlevní ještě víc.

Garance české distribuce: Všechny výrobky, které najdete na e-shopu Malvia, jsou určené výhradně pro Český trh, a tak je v případě reklamace nemusíte zasílat do zahraničí. Všechny položky navíc obsahují češtinu nebo aspoň manuál v českém jazyce.

Co všechno u nich pořídíte?

Elektroniku, malé domácí spotřebiče i velké domácí spotřebiče. Zboží mají rozdělené do čtyř kategorií:

 

  • počítače a elektronika
  • velké domácí spotřebiče
  • malé domácí spotřebiče
  • dům, hobby a zahrada

 

Nabídnou vám tedy vše, co každé běžné elektro. Od notebooků, přes sluchátka, toustovače, pračky, televize, herní konzole, fotoaparáty, klávesnice, žehličky, až k čerpadlům, osvětlení nebo sekačkám. Dárek na Vánoce tady vyberete pro kohokoliv.

Jak ušetřit za nákup elektroniky a spotřebičů? Víme jak!

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1