Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kabát / foto: Magazin

Kabát pro muže proti tuhé zimě? Věčně elegantní a módní.

Každý chce, aby mu oblečení perfektně sedělo a vypadal v něm skvěle. Pravdou je, že většinu takových kousků ale nenajdete na první sáhnutí do regálu, určitě ale není nutné ztrácet naději, když vám jich prvních pár nesedne.

Stejně, jako pro krásu se musí trpět, pro dobře padnoucí oblečení je nutné utratit nějaký ten čas. A tahle pravidla platí i pro výběr pánského kabátu, který chcete nosit častěji, než jednou za uherský rok. Pánské kabáty jsou praktické a jejich výhoda spočívá v tom, že si je lze obléknout kamkoliv, spadají tedy do kategorie oblečení „nahodím a jdu“.

A tahle pravidla platí i pro výběr pánského kabátu, který chcete nosit častěji, než jednou za uherský rok. Pánské kabáty jsou praktické a jejich výhoda spočívá v tom, že si je lze obléknout kamkoliv, spadají tedy do kategorie oblečení „nahodím a jdu“.

Nemusíte se zabývat tím, jak tento svršek zkombinujete s nějakým dalším, protože pro jeho univerzálnost se hodí naprosto k čemukoliv, co vás zrovna napadne. Což představuje pro muže bonus nevídaných rozměrů, jelikož když někam chtějí jít, nechtějí se předtím zabývat dvě hodiny kompletací svého outfitu před zrcadlem, jako tomu propadají některé ženy.

Ovšem pro dobře padnoucí pánský oblek je nutné soustředit se na některé aspekty.

Dejte si pozor, aby seděl

Při výběru zimního pánského kabátu, byste neměli opomenout, že pod něj určitě něco budete nosit. To znamená, že nemá smysl kupovat si dobře padnoucí oblek, který vám dělá pěknou postavu, ale zkoušíte si ho jenom na tričko. Na druhou stranu ale nemá smysl, abyste si pořizovali pánský kabát, který bude o pět čísel větší a i s pleteným svetrem od babičky na vás bude viset jako na ramínku v šatně. Na to samé myslete i během vybírání délky pánského kabátu.

V příliš dlouhém kabátu byste mohli vypadat jako mafiáni nebo jako malí kluci v tatínkově bundě, v příliš krátkém zase jako v kalhotách s nohavicemi nad kotníky. Dbejte na to, aby vám seděla také barva kabátu. Ne každý si totiž může dovolit světle hnědý kovbojský pánský kabát. Zase tak jednoduché to není ani s klasickou černou, ve které mohou někteří jedinci se světlejší pletí, vypadat jako mrtvoly. Určitě se ale tohoto popisu neděste, najít kabát, který vám bude sedět, není zase taková tragédie.

Pokud mát přítelkyni, rozhodně popřemýšlejte i o dámských kabátech.

K tomuto článku není otevřena diskuze