Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
pánské kožené peněženky / foto: shutterstock

Dárek ke dni otců? Zkuste koženou peněženku

Za chvíli je svátek všech otců a při přemýšlení, co pořídíte za dárek, zkuste zvážit i koupi pořádné peněženky. Kožená peněženka vydrží několik let a jistě udělá velkou radost.

Hodí se jako dárek k různým příležitostem. Jediné úskalí spočívá ve výběru konkrétního kusu, který se může lišit velikostí, tvarem, barvou a použitým materiálem. Jak vybrat tu správnou peněženku a kde ji pořídit?

Proč raději koženou než koženkovou?

Peněženka je doplněk, který by měl působit reprezentativně. Při výběru se tedy vyplatí zohlednit hlavně kvalitu a pořídit lepší kousek na delší období. Elegantně vypadají kožené materiály. V takovém případě máte možnost výběru ze dvou variant. Pravé kožené peněženky jsou sice o kousek dražší, ale za to nabízí delší životnost, často mnohem lepší zpracování a na první pohled vypadají lépe.

Různé varianty peněženek

U peněženek máme několik druhů lišících se uspořádáním, velikostí a drobnými detaily. Hodně záleží na osobním vkusu, protože někomu vyhovují spíše peněženky naležato a jiný nedá dopustit na vyšší peněženku. Rozdíly jsou i co se týká počtu jednotlivých kapsiček a designového provedení. Oblíbené jsou klasické jednoduché kožené pánské peněženky, ale pěkně vypadají i varianty s přezkou.

Kvalitní peněženku vyberete pohodlně z domova

Velkou výhodou je dnes možnost nakupování z domova. V internetovém obchodě s koženými peněženkami vyberete kvalitní kousky za přijatelné ceny. Široké spektrum různých variant nabízí něco pro každého od základních levnějších modelů až po opravdu luxusní kousky.

Při výběru konkrétního kousku může hrát roli dobrý poměr ceny a kvality. To nabídnou peněženky značky Always Wild. Naopak při snaze vybrat luxusní dárek, který potěší i náročnějšího člověka, sáhněte po značce Golunski s opravdu kvalitními peněženkami z jemné kůže.

K tomuto článku není otevřena diskuze