Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Tiskárky a tonery / foto: Shutterstock

Proč používat tonery TOREX? Ušetříte a pomůžete životnímu prostředí

Toner se bude na skládce rozkládat stovky let. Tiskněte rozumně – použité tonery nabídněte k výkupu a dejte přednost levnějším alternativním tonerům TOREX.

Nezáleží na tom, jestli tisknete několik stránek týdně, nebo se u vás tiskárna během dne nezastaví. Náklady na tisk jsou nezanedbatelnou položkou domácností i firem. Platí zde jednoduchá přímá úměra – čím dražší bude toner nebo inkoustová kazeta, tím bude tisk nákladnější.

S tonerem TOREX ušetříte životní prostředí.

Originální tonery HP a dalších výrobců sice garantují vysokou kvalitu tisku, za značku si ale připlatíte. Ideální alternativou jsoučeské tonery TOREX, které se kvalitou vyrovnají těm originálním, jsou ale výrazně levnější. Při jejich výrobě se navíc použité tonery recyklují a po spotřebování je můžete sami nabídnout k výkupu, takže ušetříte a snížíte svou ekologickou stopu.

Tonery zatěžují životní prostředí. Řešením je recyklace

I když to výrobci tiskáren, inkoustových kazet a tonerů neradi slyší, jejich produkty výrazně zatěžují životní prostředí. Na skládce se tonerová kazeta bude rozkládat stovky let. Tomuto problému se dá ale snadno zabránitrecyklací tonerů. Kazetu do tiskárny lze znovu použít, případně její součástky uplatnit při výrobě nového materiálu.

Alternativní tonery TOREX recyklujte. Dostanete odměnu

O šetrný přístup vůči životnímu prostředí usiluje i český výrobce kvalitních alternativních tonerů TOREX. Rozhodl se zodpovědným zákazníkům umožnitzpětný výkup tonerů, díky kterému na dalších náplních výrazně ušetří. Za jeden prázdný originální nebo TOREX toner obdrží slevu ve výši až 100 Kč na další nákup.

Pokud často tisknou a mají více prázdných kazet, mohou mít nákup dalšího materiálu zcela zdarma. Kromě dobrého pocitu snížení ekologické stopy navíc minimalizují náklady na tisk, které jsou v případě používání alternativních tonerů nízké samy o sobě.

Prázdné tonery nechejte doma. Firma si pro ně přijede

Výrobce alternativních tonerů se snaží uživatele tiskáren při recyklaci podporovat a výkup tonerů jim usnadňuje. S prázdnými tonery nikam nemusíte, stačí firmu kontaktovat s počty kusů a konkrétních typů a domluvit se na svozu. Pro balíček s tiskárenským odpadem si kurýr přijede přímo k vám domů nebo do firmy.

Díky recyklaci jsou tonery TOREX levné bez ztráty na kvalitě

Výrobce alternativních tonerů TOREX využije některé části prázdných tonerů a zužitkuje je při výrobě nových produktů. Díky tomu jsou kazety do tiskáren dostupné za bezkonkurenční cenu. Kvalita je přitom srovnatelná s originálními tonery HP a dalších výrobců, a to jak z hlediska dílenského zpracování, tak použití tiskařského prášku. Díky tomu jsou oblíbené i mezi velkými firmami, pro které je kromě nízkých nákladů na tisk důležitá i vysoká spolehlivost a okamžité řešení případných závad.

Recyklujte, zajímejte se o životní prostředí a tiskněte chytře. Kromě dobrého pocitu budete odměněni výrazně levnějším tiskem ve srovnání s originálními tonery.

Zdroj fotografií: Depositphotos.com

 

K tomuto článku není otevřena diskuze