Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Parní žehlení / foto: shutterstock

Dokonalá žehlička? Vsaďte na švýcarskou LAURASTAR !

Sháníte žehličku, která prádlo nejenom vyžehlí, ale také zbaví bakterií, virů, roztočů i plísní? Už nemusíte! Jednu bychom totiž pro vás měli! Dovolte, abychom vám představili parní žehličku LAURASTAR!

LAURASTAR je švýcarská značka využívající svých vlastních patentovaných technologií. Ty její produkty bezesporu řadí mezi to nejlepší, co trh s domácími spotřebiči v současné době nabízí. Inovativní spotřebiče posouvající hranice dokonalosti. Parní žehlička LAURASTAR v mnoha ohledech dokonalá je! Posuďte sami:

Maximálně čisté prádlo

LAURASTAR není jen tak obyčejnou žehličkou, ale v mnoha ohledech multifunkčním elektrospotřebičem s technicky vyspělým žehlicím systémem a parním generátorem, který vašeho oblečení zbaví téměř všech bakterií. Výsledkem žehlení však není jen prádlo, kterému z hygienického hlediska není co vytknout!

Revoluce v žehlení

Parní generátor Laurastar

Parní generátor LAURASTAR jednoznačně představuje revoluci v žehlení v pravém slova smyslu. Přenosná parní stanice LAURASTAR LIFT XTRA je vybavena technologiemi, jako jsou 3D aktivní žehlicí plocha, Sensteam či aktivní žehlicí prkno s nafukovacím systémem, které celý proces žehlení maximálně ulehčují a urychlují. Věřte, že žehlicí systém LAURASTAR si zamilují i ti, kteří jej do této doby nenáviděli. Během chvilky vyžehlíte pánskou košili i ramínka koktejlek visících ve vaší skříni, a to vše při zachování barev i materiálu!

Opravdu chytrá žehlička

Na výběr máte dva žehlicí systémy: řadu S a SMART. Základní řadou s hlavními technologiemi je řada S. Jste-li však perfekcionisty a toužíte po prádle, jemuž nebude co vytknout, měla by v hledáčku vašeho zájmu být inovovaná řada SMART slibující ty nejlepší výsledky v žehlení.

Asistent žehlení k vašim službám

Dokonalý výsledek přináší žehlicí systém Laurastar

Máte obavy, že s takto chytrou žehličkou nebudete držet krok? Nebojte, budete. Pomůže vám asistent žehlení, jenž vás připojí k mobilní aplikaci s nahranými videi, která vám poskytnou nezbytnou instruktáž. Ještě váháte? Neměli byste. Tato žehlička by obzvláště v současné době koronavirové pandemie ve vaší domácnosti neměla chybět. Ochrání vás i vaše blízké! Minimálně po celých deset let. Na tak dlouhou dobu poskytuje výrobce záruku na jednotlivé komponenty!

K tomuto článku není otevřena diskuze