Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kontrola financí / foto: shutterstock

Chytré aplikace, které pomohou se správou vašich financí

Máte pocit, že nadmíru utrácíte? Nebo jen nevíte, kam se vaše peníze ztrácí? Hlídat váš rodinný rozpočet mohou chytré mobilní aplikace, které lze jen stáhnout do svého telefonu.

Zejména v současné době bychom se měli snažit šetřit. Ukázalo se, že jen hrstka lidí má takzvaný hotovostní polštář, po kterém může sáhnout v okamžiku, kdy přijde krize nebo jiná mimořádná událost. Zbytek si v těžké situaci musí půjčit, protože jinak by nevyšel. Jestliže je to i váš případ nebo jestliže se zmiňovaného scénáře obáváte, je načase si své finance začít hlídat. S tím pomůžou chytré mobilní aplikace vytvořené speciálně pro správu rodinného rozpočtu.

Dohled nad financemi

Spendee je velice šikovnou aplikací

Pokud potřebujete hlídat své výdaje nebo pokud chcete zjistit, kam se vaše peníze ztrácí, stačí si stáhnout aplikaci Spendee. Jedná se o aplikaci, za kterou stojí čeští vývojáři. Aplikace je velice přehledná a jednoduchá. Prakticky každý se v ní naučí hned orientovat.

Do aplikace je možné zadávat jak výdaje rozdělené do kategorií, tak příjmy, které taktéž mohou být rozděleny do konkrétních oblastí, z nichž peníze pochází. Aplikace nabízí i srovnání jednotlivých měsíců nebo zjištění toho, jestli hospodaříte se ztrátou, nebo se ziskem.

Mobilní aplikace pro dohled nad financemi

My Budget Book

Pro starší generaci je tu aplikace My Budget Book. Mluvíme o ne zrovna moderně vypadající aplikaci, která je však skvělým a spolehlivým nástrojem pro správu osobních financí. Bohužel se jedná o placenou mobilní aplikaci. Suma za produkt se však platí jednorázově a samotná částka není nijak citelná (je to asi 75 korun).

Cash

Cash nebo také Square Cash je aplikace, která je doslova pro fajnšmekry. Velmi jednoduše si do ní lze nahrát kreditní nebo debetní kartu a posléze se o nic nestaráte. Aplikace sama eviduje a zařazuje veškeré pohyby na účtu. Dokonce je možné skrze ni platit nebo nechávat si skrze ni posílat peníze od někoho jiného. Aplikace je samozřejmě taktéž vytvořená jak pro Android, tak pro iOS.

Chytré aplikace, které pomohou se správou vašich financí

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!