Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Demolice / foto: www.trepart.cz

Jak zlikvidovat azbest, abyste neměli problémy se zákonem?

Chystáte právě demolici výrobní haly, skladu nebo jiné komerční budovy? Pak musíte dávat pozor na přítomnost celé řady nebezpečných produktů. Jejich zpracování samozřejmě podléhá mnoha zákonným požadavkům. Jak na to?

Nechte si pomoci od profesionálů

Čekají na vás demoliční práce? Pak věřte, že je vždy lepší najmout si ověřené profesionály. Tímto způsobem ušetříte čas, peníze, své nervy a mnoho případných nepříjemností. To platí zvlášť pro komerční a průmyslové budovy, kde se nachází řada nebezpečných materiálů.

Je-li předmětem tématu demolice, hodí se zmínit hlavně jedny z předních poskytovatelů v České republice – společnost TREPART s.r.o. Její webové stránky najdete pod odkazem www.trepart.cz. Tito odborníci zajišťují stavební, sanační i demoliční činnosti, a to včetně kompletního odstranění sutin a vyčištění prostorů. Specializují se na výrobní haly, chemické provozy, ale i rodinné domy.

Azbest likvidace

Nebezpečný azbest

Problémem pro ně není ani tolik obávaná azbest likvidace. Nevíte si rady, jak zlikvidovat azbest? Pak jste na správné adrese. Jak celý proces probíhá?

Ze všeho nejdříve přijde na scénu akreditovaný průzkum, s jehož pomocí zjistí daná společnost obsah azbestu v jednotlivých materiálech. Následně se dočkáte odstranění tuhých materiálů, prachu, stavební suti s obsahem nebezpečné látky.

Následně tito odborníci vyčistí azbest z klimatizačních jednotek, strojoven, svítidel, odtahových ventilátorů, skladových polic, manipulačních vozíků a dalších částí inventáře.

Ve finále bude nutné provést kompletní průzkum interiérů na obsah azbestu (to platí i pro vzduch). Poté obdržíte všechny potřebné dokumenty a dozvíte se, jak správně komunikovat s úřady, abyste měli 100% jistotu a klid. Mrkněte na webové stránky pod vloženými odkazy a dozvíte se více.

K tomuto článku není otevřena diskuze