Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Výroba brány / foto: www.ploty-pokorny.cz

Jaká brána nejlépe poslouží účelům vaší firmy?

Dokončujete právě novou výrobní halu, rekonstruujete nebo chcete modernizovat vjezdy do své firmy?

V takovém případě se před vámi otevírají desítky různých možností. Každá z nich má logicky své plusy, stejně jako mínusy. Jak si zajistíte opravdu funkční a efektivní brány?

Najděte ověřené odborníky

Pokud se bavíme o průmyslové hale, skladišti nebo logistickém centru, je nejlepším řešením zakázková výroba bran. Pokud si zvolíte opravdu zkušené a poctivé odborníky, dočkáte se komplexního poradenství, výroby na míru, doručení, montáže/zapojení i dlouhodobého servisu.

V tomto ohledu můžeme zmínit například profesionály z firmy Zakázková kovovýroba Pokorný. Někteří z vás ji možná znáte. Přece jen už od roku 2004 patří k předním výrobcům v celém třebíčském okrese.

Zaměřuje se na veškeré zámečnické práce a zakázkovou kovovýrobu pro firmy i jednotlivé domácnosti. Nejdříve vám se vším poradí, poté vyrobí požadované kusy, doručí je a ve finále namontuje.

To platí pro zábradlí, ploty, oplocení, mříže, přístřešky, zátarasy, nosníky, schodiště, podstavce i desítky dalších kovových konstrukcí. Každé řešení je vyrobené přesně na míru.

Výroba brány

Profesionální výroba vrat i bran

Mezi hlavní specializace zmíněných odborníků však patří výroba brány. V tomto ohledu si můžete vybrat z pestré škály různých řešení, materiálů, velikostí i funkcí. Mezi hlavní produkty patří:

  • klasické mechanické brány a vrata (jedno i vícedílné),
  • samonosné brány s pohonem,
  • výklopná vrata s pohonem,
  • sekční vrata s pohonem.

Jak jednotlivé typy vypadají, fungují a kolik stojí? Na tyto otázky vám odpoví návštěva webových stránek www.ploty-pokorny.cz. Mrkněte se hlavně do sekce „Vrata a brány“, stejně jako kolonky „Reference“. Ihned si budete moci prohlédnout jednotlivé typy a načerpáte inspiraci.

K tomuto článku není otevřena diskuze