Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Mafia 2 / foto: gamestar.cz

Mafia 2: skvělé in-game video a obrázky!

Konečně jsme se dočkali! Na světlo světa unikly dlouhé záběry přímo z hraní Mafie 2. A k tomu vám nabízíme i pořádnou porci povedených obrázků. Je opravdu o co stát.

Jen málokterému českému hráči by byla Mafia 2 lhostejná. Po dlouhé době se bude jednat o opravdu velký titul z České republiky, na který se bez přehánění těší celý svět. Ostatně, stačí se podívat do diskuzních fór, jichž ke hře vzniklo spousty - narazíte tu na Angličany, Američany, Němce, Brazilce i Asiaty, kterak prohlašují, jak moc se na Mafii 2 těší. A ono je skutečně proč.

magazin.cz

Už první díl ukázal, že dokáže být opravdu vážnou, ale zároveň i vtipnou hrou. že dokáže být sondou do mafiánského světa, která si nezadá s filmovým zpracováním. Ostatně, je to Mafia, která i sedm let po svém vydání hravě strčí do kapsy oba díly The Godfather od Electronic Arts, které mimochodem vzniklay s mnohem větším rozpočtem a výojářským týmem.

magazin.cz

Mafia 2 by definitivně měla vyjít ve druhé polovině tohoto roku, a to jak na počítače, tak Playstation 3 a Xbox 360. Záběry ze hry leccos napovídají. Nakonec, jsou komentované jedním z producentů, takže kdo umí anglicky, leccos se dozví. Na první pohled nás zaujala skutečnost, že se hra z větší míry než první díl odehrává v interiérech, a to velice dobře zpracovaných. Dá se tu ničit nábytek, převalovat stoly, za nimiž se potom mimochodem můžete dobře krýt a střílet buď naslepo nebo cíleně. To bude pravděpodobně velmi důležitou součástí hratelnosti.

magazin.cz

Hodně důležité bude ale také ježdění ve fiktivním městě Empire City, jež bylo vybudováno po vzoru New Yorku čtyřicátých a padesátých let. Je opravdu detailní, atmosférické a auta se zjevně chovají dynamicky, nikoliv však zběsile arkádově. Grafika možná není taková, jak vypadala z prvních obrázků, ale zarmoutí jen málokoho. Naopak, stylu hry sluší. Zkrátka a dobře, Mafia 2 vypadá na pořádnou pecku, která přinese jak strhující příběh, tak značnou volnost a napětí.

Video:

magazin.cz
magazin.cz

Připraveno ve spolupráci s gamestar.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 305