Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Polonahé dívky hrají kalhotkový fotbal

Že jste nikdy neholdovali americkému fotbalu a máte problémy i s pochopením jeho pravidel a už vůbec nechápete, proč se něčemu takovému říká fotbal?

Možná si rozšíříte obzory díky takzvané Lingerie Footbal League. Jde sice stále o americký fotbal, nicméně namísto namakaných, chrániči ověšených a upocených borců se tady prohánějí a zavalují sličné modelky. Aby toho nebylo málo, jsou oděny pouze v prádélku.

magazin.cz

Poprvé byl zápas vnadných slečen k vidění o poločase loňského finále amerického fotbalu, slavném Super Bowlu, což je tradičně nejsledovanější pořad na amerických televizích. Úspěch byl tak velký, že se pořadatelé rozhodli zorganizovat pro holky vlastní ligu. Samozřejmě s cílem přilákat další sféry diváctva.

magazin.cz

Na normálním kanále vám tak bude o poločase zápasů zpívat třeba Bruce Springsteen nebo Paul McCarthny, případně se za zpěvu svlékat Janet Jackson.

Pakliže si ale pořídíte placený kanál, dostanete o přestávce zkrácený zápas z Lingerie Footbal League. V ní se dívky navlečené do prádla snaží vybojovat titul stejně tvrdě jako jejich kolegové z regulérní ligy.

magazin.cz

Tato zvláštní liga by měla začít už v září tohoto roku. Týmy zatím nabírají dívky a ženy ochotné se tohoto nevybíravého sportu účastnit. Kritéria jsou pochopitelně přísná. Nejde jen o schopnost chytit míč a rychle běžet, ale také o velmi nadprůměrné vzezření.

Co televize pro vyšší sledovanost vymyslí příště?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 850