Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Borec Lovec / foto: Alpecin

Který týpek potřebuje změnit vzhled?

Hlavní hrdinové chystaného seriálu Borec-lovec už jsou na světě. Před pár dny je vybrala odborná porota. Vyzradíme vám, co je to za pacholky.

Adeptů bylo nečekaně hodně
Porotci se docela zapotili ­– vybírali ze skoro dvou tisíc přihlášených adeptů. Shodli se na tom, že většina z nich žádnou změnu vizáže nepotřebuje, protože vypadají normálně, možná by se dalo říct i dobře. Z toho vyplývá, že hodně adeptů se přihlásilo buď proto, že si jenom nevěří, nebo proto, že se rádi vystavují. Galerka ještě pořád visí na webu www.alpecinweb.cz

Pět budoucích borců-lovců
Nakonec se ale našlo pár takových, kteří porotu něčím zaujali a inspirovali. Každý výherce je jiný, ale mají jedno společné: Touží po změně a chtějí se líbit holkám. A to je chvályhodné. Profíci na vizáž si berou do parády tuhletu pětici:

Michal alias „jj-katy“ z Brna
Dalibor alias „TeenagerDalik“ z Morkovic


Michal alias „pokemon66“ z Brandýsa nad Orlicí
Karel alias „zivocich91“ z Klášterce nad Ohří
Jakub alias „kubace“ ze Včelné u Českých Budějovic

Všichni budou ošetřeni kosmetičkou, která jim minimálně vyčistí pleť. Pak se na ně vrhne kadeřnice a pokusí se jim na hlavě vytvořit něco, co jim určitě zvedne sebevědomí. No a nakonec je stylista (to je takový odborník přes hadry) oblékne do nějakých kvalitních svršků. Rekonstrukci všem platí producent – značka Alpecin.

Více info o borcích najdete na www.alpecinweb.cz

Vysílání od září
Seriál Borec-lovec má jasný cíl: Napovědět mladým chlapům, jak by se měli starat o svůj zevnějšek, aby po nich ženské více toužily. Měl by být užitečný nejenom pro těch pět vyvolenců, ale hlavně pro diváky. Natáčí se uprostřed letošních prázdnin a do on-line vysílání půjde od září. Magazín.cz je mediálním partnerem projektu, takže vám tady nic neunikne.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 175