Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: flickr.com

Sexuální život podle značky auta. Nejlepší je s Fordem!

Nejspokojenější se svým intimním životem jsou řidiči fordek...

Nejspokojenější se svou sexualitou jsou řidiči vozů značky Ford. Až za nimi zůstávají lidé, kteří řídí nejluxusnější vozy brázdící evropské dálnice a silnice.

Alespoň tak to ukazují výsledky průzkumu, o nichž informuje erotický portál joyclub.de.

Až 61 procent dotázaných řidičů fordek konstatovalo, že jsou "velmi spokojeni" se svým milostným životem.

Pokud jde o majitele "audin", ti jsou spokojeni v 58 procentech případů. Řidičů značky Opel, kteří by v oblasti erotiky nic neměnili, je 42 procent a zcela spokojeno je v tomto směru pouze 37 procent těch, kteří kroutí volantem ve vozech od firmy Renault.

Ford vede i v milování
Závist ostatních motoristů vůči "fordkařům" se může ještě prohloubit. Proč? Sto procent z nich totiž v anketě uvedlo, že se už ve svém autě milovali! I v tomto směru za nimi zůstávají řidiči vozů jiných značek pozadu.

Pro šoféry velmi drahých aut je tu však přece jen jedna dobrá zpráva. Ačkoli jsou většinou méně spokojeni se svým erotickým životem, přesto je četnost jejich pohlavních styků překvapivě větší! Týká se to přinejmenším 83 procent dotázaných řidičů vozu značky Daimler a 77 procent těch, kteří jezdí v BMW.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 12