Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock.com

Nechal si na penis vytetovat MINI – vyhrál auto!

Bolelo to, ale výhra za to stála!

Andreas Müller toužil po autu značky Mini Cooper. Aby ho vyhrál, dal si jeho logo vytetovat přímo na velmi choulostivé partie.

Kontrolu provedla moderátorka
Müller se zúčastnil ranní rozhlasové show, která pořádala soutěž o nejvýstřednější nápad. Hlavní cenou byl nový Mini Cooper v hodnotě 24 000 eur (cca 570 000 Kč).

V touze získat legendární anglický model se Andreas rozhodl k opravdu bolestivému činu. V přítomnosti moderátorky si dal na penis zvěčnit logo auta, které tak vyhrál.

Posluchači rádia RTL 89.0 ho v přímém přenosu slyšeli během tetování sténat, ale Andreas listu Austrian Times potvrdil, že to stálo za to. „Až se posadím do auta, už mi to nebude vadit. Bolest přejde a budu v pohodě,“ dodal po zákroku.

Místa na tetování bylo dost
O zážitku z tetovacího salónu prohlásil Müller, který pracuje v německém Salzgitteru jako zahradník: „Bylo to, jako by vám někdo přejížděl po kůži velmi pomalu hodně ostrým nožem a stále více tlačil.“

Delikátního úkolu se ujal Matthew Seebo, majitel salónu Pehoinix Tatoo v Bernburgu. Ten jen potvrdil, že se logo na danou plochu bez větších potíží vešlo.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 14