Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock.com

Nechal přes sebe přejet vlak! Vše natočil na video!

Železničáři mluví o kousku, při němž se muž nechal přejet rychlíkem, jako o extrémní stupiditě.

Muž, jemuž se podařilo zůstat v anonymitě, vyvěsil na YouTube skoro minutový videozáznam, na který se během krátké doby podívalo 270 000 lidí.

Borec s kamerou?
Jak uvádí Orange News, chlapík natočil sám sebe, jak leží mezi kolejnicemi a nechává přes sebe přejet vlak v plné rychlosti. Dvacet vteřin mu souprava duní jen pár centimetrů nad hlavou. Když přejede, mladík se jen oklepe, vyskočí, vezme kameru a odchází. V pozadí je slyšet vlak, jak se skřípěním brzd zastavuje.

Není zcela jisté, kde bylo video natočeno, ale představitelé britské železnice prohlašují, že se jedná o případ „extrémní stupidity“.

Chudák strojvedoucí

„Nechtějme si ani představit, co by se stalo, kdyby turbulence vznikající pohybem vlaku vedla k zapletení mužova kabátu do podvozku lokomotivy či vagónu. A nejen to. Uvědomte si také, jaký vliv to mělo na strojvedoucího, který musel být přesvědčen, že právě někoho přejel. O nic podobného by se nikdo neměl pokoušet,“ varoval mluvčí britské Network Rail.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 38