Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Bryci Lea / foto: plundergirls.com

Kanada šílí po modelce s obřím poprsím!

Mýty o tom, že úspěšná modelka musí být nutně hubená, až vyzáblá, úspěšně boří Kanaďanka Bryci Lea.

Její ňadra velkosti 28 FF nedají spát statisícům Kanaďanů, ale i dalším obdivovatelům v řadě jiných zemí.

Už jen pohled na tuto tmavovlásku s norskými kořeny zrychluje mužům tep i dech. Nyní o sobě Bryci leccos prozradila čtenářům Playboye, nejúspěšnějšího pánského magazínu na světě.

Spát chodí nahá

Všichni, kterým se v noci zdává o jejích křivkách, se tak dozvěděli například i to, že jejich idol nosí prádlo černé barvy. S chutí si obléká tanga, ale do postele uléhá zásadně v rouše Evině.

Bryci miluje jízdu na kole. Jezdí dlouho a za každého počasí. A jak se s humorem svěřila na stránkách zmíněného časopisu, kdyby stanula v čele vlády, „zakázala by auta a všichni by museli šlapat na bicyklech“.

K dalším hobby prsaté Kanaďanky patří nicnedělání na prosluněné pláži u moře a také četba.

magazin.cz

Splnění dětského snu
Jako malé děvče snila Bryci o práci fotomodelky. Brala by prý ale i úspěšnou kariéru hudebnice, případně by ráda usedala jako pilotka za knipl v kabině tryskového letounu.

Splnila si zatím své první přání. Je úspěšnou hvězdou modelingu a navíc už dva roky provozuje na internetu vlastní „lehce pornografické“ stránky. S jejich návštěvností může být víc než spokojená.

S dietami se Bryci rozhodně nijak netrápí. Jejím malým tajemstvím, jak se prořekla, je vášeň pro čokoládu. Právě ta možná zčásti stojí za jedinečnými ženskými tvary, které pronásledují celé zástupy mužů v horečnatých snech…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 37