Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Štíhlá postava / foto: shutterstock

Dostaňte se do formy: Pomohou vám proteiny, spalovače i mlsání!

Říkáte si, jaký je háček zejména v posledně zmíněném? Mlsáním se přece nedostanete k vysněné formě. Ale ano, dostanete. Jen musíte vědět, čím polaskat své chutě.

Je to snadné, nebudete se trýznit hlady. A v kombinaci se spalovači, jako byste se ani prohřešku nedopustili.

Zdravá strava

Jak se netrápit hladem?

Cukry a tuky samozřejmě kila nespalují. Hříšek v podobě sladkého ale dokáže nabudit psychiku a vy se s o to větší chutí pustíte do cvičení, než kdybyste byli permanentně naštvaní, že jíte jen okurky a pijete vodu. V konečném důsledku pak v takové euforii spálíte víc. A cukry ani tuky nemusí být na škodu, jsou potřebné pro výživu. Jen se nemá nic přehánět, proto studujte složení výrobků. Například místo tučných nejznámějších kakaových krémů se podívejte do sortimentu fitness výrobků. Ti nabízí ořechové pomazánky se sníženým obsahem tuků naopak se zvýšeným obsahem proteinů. Mezi další mlsání mohou patřit ořechy. U televize nemusíte chroupat chipsy, ale zdravé oříšky, které díky oleji svědčí i pleti.

Ořechy jako zdravé mlsání

Oblíbený protein. Jaké je jeho tajemství?

Proteiny jsou samostatnou kapitolou. Jsou velmi oblíbené, protože napomáhají růstu svalů. Po tréninku si je však nedávejte s mlékem, tím by se efekt znehodnotil. Protein je speciálním procesem totiž zbavován laktózy a její návrat v podobě mléka by efekt proteinu anuloval. Proteiny je tedy nejlepší pít nebo jíst po cvičení, svaly se tak povzbudí. Co ještě formuje tělo? Spalovače. Spalují totiž tuky, působí stimulačně, zbavují toxinů, zlepšují metabolismus a pomáhají tak hubnutí. V jedné kapsli máte tak zázračný koktejl pro formování těla. Hledáte výrobky, které vám pomohou k vysněné figuře? Portfolio značky GymBeam vám pomůže. Nebudete hladovět, vaše fyzická aktivita se zefektivní a vy se rychleji dopracujete k postavě snů.

K tomuto článku není otevřena diskuze