Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Káva v hrnku / foto: shutterstock

Káva je výborný dárek pro všechny členy rodiny. Jakou jim vybrat?

Káva je již po generace jedním z nejoblíbenějších nápojů na celé planetě. Není se čemu divit, protože poskytuje ohromné množství příjemných benefitů.

Není to jen o zbystření smyslů, lepší pozornosti a pořádném nakopnutí, ale stejně tak i o zdravotních přínosech. Přesně proto se jedná o ideální dárek pro každého člověka. Dávejte si však pozor, abyste darovali opravdovou kvalitu.

Kávová zrna

Neobyčejný produkt

Pokud chcete opravdu potěšit, rozhodně zapomeňte na obyčejné instantní provedení, které zdobí regály běžných obchodů. Vás musí zajímat spíše opravdová káva z kvalitních zrn, a to přímo ze zdroje.

Dárková káva je doménou třeba populárního e-shopu Coffe Garage, kde si budete moci v mžiku vybrat profesionálně praženou kávu Arabicu, jež prošla správnou sklizní, skladováním i zpracováním. Díky tomu se zachová přirozená chuť, účinek i složení původních látek.

Lahodná káva

Pro každého něco

Daná zrnková káva není jen o chuti, nýbrž i o celkovém pocitu během samotného darování. Je totiž zabalená v pečlivě zvoleném tematickém obalu, který je šitý na míru konkrétním osobám. Máte doma milovníka motorek? Pak je jasnou volbou plechová dóza s motivem klasických mašin. Manuálně šikovní jedinci zase ocení obal s nápisem „Vopravdickej fachman“.

Oblíbená je i káva Maryša. Proč? Jedná se totiž o speciálně zvolenou směs několika různých druhů zrn. Budete si přitom moci zvolit z celých zrn, stejně jako hrubého/středního/jemného namletí. Nezáleží tedy na tom, jestli má oslavenec doma kávovar, či nikoliv.

Nebaví vás platit za poštovné? V tom případě stačí objednat za více než 750 Kč a máte dopravu zcela zdarma. Podívejte se na webové stránky pod vloženými odkazy a přesvědčte se sami. Nevíte si rady, jaký druh potěší? Spolehněte se na mix různých variant.

K tomuto článku není otevřena diskuze